Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.
Είναι και μαθηματικά τεκμηριωμένο.. ότι το τραπέζι των γιορτών θα μας πονέσει οικονομικά! Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνουμε σωστές επιλογές και να αναζητήσουμε προσφορές!
Γι άλλη μια φορά θα σας γράψω για το σούπερ μάρκετ ΑΦΟΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΙ που βρίσκεται πηγαίνοντας από Χαλκίδα στην Αρτάκη.. λίγα μέτρα μετά το γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών.. στα δεξιά.
Είναι δυο βήματα μακριά αλλά..
1ον θα βρείτε τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει και το μεγαλύτερο δωμάτιο ψυγείο που έχουμε δει για φρέσκα λαχανικά.
2ον θα βρείτε απίστευτη ποικιλία σε επώνυμα προϊόντα και ίσως τη μεγαλύτερη σε ντόπια.
3ον η εξυπηρέτηση είναι απίστευτη.
4ον σε θέμα ποιότητας τιμής υπάρχει εντιμότητα και την πιστοποίηση ότι στο ταμείο συνήθως είναι ο ιδιοκτήτης και όχι κάποιος από τους υπαλλήλους μιας μεγάλης αλυσίδας.
5ον και δεν χρειάζονται άλλα.. έχει τα πάντα.. έχει τις καλύτερες τιμές και συνέχεια κάνει μοναδικές προσφορές. Δείτε από το παρακάτω φυλλάδιο και το πιο πιθανό είναι να βρείτε κι άλλες από κοντά.
Οι γιορτές θέλουν την οικογένεια και τους φίλους να ενώνονται σε ένα τραπέζι. Έτσι είμαστε οι Έλληνες και δεν πρόκειται να μας αλλάξουν οι λογαριασμοί ρεύματος.. όπως δεν μας άλλαξε και καμία τρόικα. Για το τραπέζι των γιορτών ο Αδαμόπουλος είναι μια έντιμη επιλογή!
Προσωπικά έχει γίνει το οικογενειακό μου μάρκετ.. ιδίως για την ποιότητα και την τιμή στα φρούτα και τα λαχανικά.. αλλά και για τα καθαριστικά!