Πες μας τι μέρα γεννήθηκες να σου πούμε πως είσαι!

Τελικά πόσο ρόλο παίζουν οι πλανήτες σε αυτό;

Σίγουρα η μέρα που γεννηθήκαμε παίζει κάποιο ρόλο; Γιατί λέμε «Σαββατογεννημένος είσαι»;

Μάλλον κάτι είχαν αντιληφθεί όσοι το έβγαλαν αυτό και έμεινε στον χρόνο. Μάλλον οι μέρες που γεννηθήκαμε παίζουν τον ρόλο τους.

Για να τις δούμε αναλυτικά:

Κυριακή:

Την Κυριακή την κυβερνά ο Ήλιος. Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι που είναι γεννημένοι αυτή την μέρα είναι γεμάτοι «φως», αισιοδοξία και χαρά για την ζωή. Αντλούν δύναμη και την δίνουν στους άλλους απλόχερα.

Δευτέρα:

Η Δευτέρα έχει κυβερνήτη την Σελήνη. Όσοι είναι γεννημένοι Δευτέρα διακατέχονται από μια κάποια κυκλοθυμία, αφού η διάθεση δεν παραμένει και πολύ σταθερή. Όμως είναι ιδιαίτεροι άνθρωποι, γεμάτοι καλοσύνη και ευαισθησίες.

Τρίτη:

Την Τρίτη κυβερνά ο Άρης. Όσοι έχουν γεννηθεί αυτή την μέρα είναι μαχητές και δεν το βάζουν ποτέ κάτω. Πολεμούν μέχρι τελικής πτώσεως για κάθε τους στόχο και συνήθως πετυχαίνουν.

Τετάρτη:

Την Τετάρτη κυβερνά ο Ερμής. Όσοι είναι γεννημένοι την Τετάρτη είναι άνθρωποι επικοινωνιακοί, κοινωνικοί και βαθιά συναισθηματικοί. Χρειάζονται ανθρώπους γύρω τους και βαριούνται όταν είναι μόνοι.

Πέμπτη: 

Την Πέμπτη κυβερνά ο Δίας. Όσοι είναι γεννημένοι Πέμπτη έχουν απίστευτη όρεξη για ζωή και βαριούνται την ρουτίνα. Είναι άνθρωποι αισιόδοξοι και όταν αυτό για κάποιο λόγο αλλάξει γίνονται το απόλυτα αντίθετο. Όμως αυτό συμβαίνει δύσκολα, αφού η αισιοδοξία τους έχει πραγματικά γερές ρίζες.

Παρασκευή:

Την Παρασκευή κυβερνά η Αφροδίτη. Όσοι είναι γεννημένοι αυτήν την μέρα είναι άνθρωποι που προσπαθούν να φέρονται σε κάθε περίσταση με τρυφερότητα και κατανόηση. Αγαπούν τους καλούς τρόπους και τους όμορφους ανθρώπους.

Σάββατο:

Το Σάββατο κυβερνά ο Κρόνος. Φαίνεται πως το «Σαββατογεννημένος είσαι» μάλλον ισχύει, αφού όσοι είναι γεννημένοι αυτήν την μέρα έχουν την τάση να δίνουν την ενέργειά τους στους άλλους, αλλά να συναισθάνονται και έντονα. Αντιμετωπίζουν την ζωή με έναν τρόπο πρακτικό και τους αρέσει η καλή ζωή.

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *