5 ανούσια πράγματα που κάνεις και χάνεις χρόνο

Ο χρόνος τρέχει και δεν το αντιλαμβάνεσαι. Οι μέρες, οι μήνες και τα χρόνια περνούν και ορισμένες φορές σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε πράγματα που δεν θα έπρεπε.

Σε ποια πράγματα δεν πρέπει να σπαταλάς χρόνο;

Όνειρα
Δεν έχεις χρόνο για όνειρα! Αντικατέστησε τα όνειρα με τα σχέδια. Να έχεις συγκεκριμένα σχέδια και να κάνεις ό, τι μπορείς για να τα πετύχεις. Κάθε μέρα.

Ασήμαντα καθήκοντα
Καθημερινά έχεις μια λίστα με καθήκοντα που πρέπει να κάνεις. Αλλά μήπως ορισμένα από αυτά είναι ανούσια και μπορείς να τα αποφύγεις;

Ρώτα τον εαυτό σου: Είναι πραγματικά σημαντικό να το κάνω ή ξοδεύω τον χρόνο μου;

Πράγματα που δεν είσαι καλός
Αν κάνεις κάτι και πραγματικά προσπαθείς αλλά δεν είσαι καλός σε αυτό και δεν σου αρέσει, τότε γιατί το κάνεις; Ξεκινά να ασχολείσαι με αυτό που πραγματικά αγαπάς και σου βγαίνει πιο φυσικά!

Το κινητό
Είναι μεγάλη παγίδα! Σπαταλάς πολύ χρόνο στο κινητό σου ακόμη και όταν δεν χρειάζεται. Φρόντισε να το περιορίσεις σημαντικά γιατί απλά σε γεμίζει με άγχος και δεν οφείλει πουθενά. Η ζωή δεν είναι στο κινητό σου.

Καλά βιβλία

Οι περισσότεροι θα έχουν και ένα βιβλίο να σου προτείνουν αλλά δεν σημαίνει πως θα είναι και καλό ή θα ταιριάζει σε σένα. Η ζωή είναι πολύ μικρή για βαρετά βιβλία. Α, και βαρετές ταινίες.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *