Ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα και τι δηλώνει για σένα;;; (Μέρος Β’)

Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα χρώματα που έχουν αγαπηθεί περισσότερο…

Το λευκό.. και το μαύρο!!! Κάποιο από τα δυο σίγουρα αγαπάς περισσότερο.. Πάμε να δούμε τι σημαίνουν…

Η έννοια του ΛΕΥΚΟΥ χρώματος

Εμείς που προτιμάμε το λευκό….

…είμαστε φωτεινοί και ζωηροί! Είμαστε εγγενώς θετικά πρόσωπα, ανεξάρτητα από το πώς και πού θα εκδηλωθεί αυτό. Διαισθητικά συνδεόμαστε με την αθώα καθαρότητα, την καλοσύνη, την πίστη με γνώμονα την κατανόηση και το φως. Δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά να σχεδιάσουμε τις προσδοκίες. Οι άνθρωποι βλέπουν την καλοσύνη και τη λάμψη μας να φωτίζει.

Έτσι, μπορούμε φυσικά να προκαλέσουμε σεβασμό και υψηλότερες προσδοκίες για την απαλότητα, την ταπεινότητα, την ειλικρινή προστασία, την πνευματική στειρότητα, την αληθινή πνευματικότητα και την τελειότητα. Εάν πραγματικά αποπνέουμε καθαρό λευκό, οι γύρω μας μπορεί να αισθάνονται τυφλωμένοι από την ενέργειά μας… μοιάζει πολύ με το πώς κοιτάζουμε τον λαμπερό ήλιο, που βλάπτει τα μάτια. Από την άλλη, η υπέροχη φρεσκάδα μας βοηθά τους άλλους να αποφεύγουν τα εμπόδια, ενθαρρύνοντας και υποστηρίζοντας τους στον καθαρισμό των δράσεων και των σκέψεων τους!

Η έννοια του ΜΑΥΡΟΥ χρώματος

Εμείς που προτιμάμε το μαύρο…

…είμαστε δυνατοί, προσγειωμένοι και ισχυρογνώμονες! Το χρώμα μαύρο είναι συχνά εκφοβιστικό, απρόσιτο ή ακόμη και εχθρικό, διότι αποπνέει δύναμη. Η οικεία, αποτελεσματική διαπροσωπική επικοινωνία μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, αν φοράμε μαύρα.

Ό, τι πάντως μήνυμα κι αν προτιθέμεθα να μεταδώσουμε, μας αρέσει να προκαλούμε σάλο! Σε αντίθεση με το πορτοκάλι, όμως, η ενέργεια που θα ξεσηκώσει το μαύρο είναι επιβλητική και πειθαρχημένη, συνεπάγεται αυτοέλεγχο, με πλήρη ανεξαρτησία, μια πολύ ισχυρή βούληση για να αντιμετωπιστεί και μια αύρα δύναμης και εξουσίας.

Αν το μαύρο είναι το χρώμα μας, προσέχουμε γιατί μπορεί να απορροφήσει την αρνητική ενέργεια στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή μας. Θα πρέπει να βρούμε υγιείς τρόπους για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από την αρνητική ενέργεια, έτσι ώστε να μην δημιουργήσουμε τοξίνες στο σώμα μας και ανακόψουμε την εξέλιξή μας!

Είτε το χρησιμοποιούμε ως τρόπο για να συνδεθούμε με τον πλούτο και την επιτυχία, είτε την επιλογή να αναγνωρίσουμε τον πόνο και τα τραύματα (περισσότερα του συμβολισμού του Μαύρου) της ζωής, είμαστε πολύ γειωμένοι, απλά έχουμε κατά νου να εκφραζόμαστε κατά τέτοιο τρόπο που να εμπλέκει τη συνομιλία και την Αγάπη. Αυτό θα εμπνεύσει την πλήρη αυτοέκφρασή μας!

(Υλικό από https://www.ediva.gr/ )

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *