Ποιο σχήμα νυχιών ταιριάζει στο δικό μου χέρι;

Το να έχουμε όμορφα και περιποιημένα νύχια είναι κάτι που απασχολεί σχεδόν όλες μας! Τα τελευταία χρόνια αφού το nail art έχει κατακτήσει τις προτιμήσεις μας, οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και να δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό στα νύχια τους! Τα σχήματα στα νύχια έχουν ξεφύγει από τα κλασικά (και χιλιοφορεμένα). Πάμε να δούμε τι σχήμα νυχιών ταιριάζει σε κάθε χέρι!

Στρογγυλά

Από τα πιο συνηθισμένα σχήματα νυχιών! Ταιριάζει κυρίως σε χέρια που έχουν εκ φύσεως στρογγυλή βάση νυχιών και προτιμούν να διατηρούν τα νύχια τους κοντά! Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα πρακτικά για άτομα που φορούν φακούς επαφής, καθώς μειώνεται ο κίνδυνος μικροτραυματισμού!

Οβάλ

Είναι παρόμοιο με τα στρογγυλά, απλά οι άκρες των νυχιών καμπυλώνουν περισσότερο από το τυπικό στρογγυλό σχήμα! Αυτό το σχήμα ταιριάζει σε χέρια που έχουν στενή βάση νυχιών. Επίσης, είναι ιδανικό για άτομα που έχουν κοντά νύχια αλλά προσπαθούν τα μακρύνουν!

Τετράγωνα

Δηλαδή νύχια με έντονες γωνίες στην άκρη και χωρίς καθόλου καμπύλη! Το σχήμα αυτό κολακεύει ιδιαίτερα τα μακριά δάχτυλα με μεγάλη βάση νυχιών. Είναι ιδανικό σχήμα αν θες να διατηρήσεις κοντά τα νύχια σου!

Αμυγδαλωτά

Όπως λέει το όνομα τους είναι αυτά που έχουν το σχήμα του αμυγδάλου. Είναι κολακευτικά τόσο για κοντά όσο και για μακριά νύχια! Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στο σπάσιμο, καθώς η μυτερή άκρη είναι σχετικά εύθραυστη.

Στιλέτο

Ταιριάζει σε γυναίκες που θέλουν τα νύχια τους αρκετά μακριά! Το σχήμα μοιάζει με το αμυγδαλωτό. Αυτό που διαφέρει είναι το μήκος, αλλά και η άκρη που είναι πάρα πολύ μυτερή. Να σημειώσουμε ότι αυτό το σχήμα νυχιών δεν είναι καθόλου πρακτικό για την καθημερινή ζωή και δεν έχει καθόλου φυσικό αποτέλεσμα!

Coffin/ Ballerina

To coffin είναι παρόμοιο με το στιλέτο, ωστόσο η άκρη είναι επίπεδη σχηματίζοντας γωνίες. Ταιριάζει σε μακριά νύχια, αλλά είναι πιο πρακτικό και ευκολοφόρετο από το στιλέτο. Αντίστοιχα το σχήμα μπαλαρίνα, είναι το ίδιο με το coffin, απλά έχει στρογγυλεμένες γωνίες και είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν μακριά νύχια αλλά δεν τους αρέσουν τα αιχμηρά σχήματα!\

 

 

Παρασκευή

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *