Πώς θα πετύχεις το brontouring που είναι η τάση του καλοκαιριού;

Το brontouring είναι η τάση για φέτος το καλοκαίρι. Κάναμε τα πάντα, παρακολουθήσαμε tutorials για να πετύχουμε το contouring και τώρα μας εισάγουν το brontouring;; Όχι και πολύ δίκαιο!

Αλλά αν μάθεις τη σωστή τεχνική, τότε θα μπορείς πολύ εύκολα να το εφαρμόσεις στην καθημερινότητα σου.

5c5420360b4e8

Το contouring λοιπόν, το κάνεις για να έχεις τα σωστά κοψίματα και ένα πιο ωραίο αποτέλεσμα. Εκτός από αυτό, όμως, τάση (ειδικά για το καλοκαίρι) είναι και το bronzing.  Το bronzing είναι αυτό που σου δίνει το ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα που τόσο θέλεις.

Και το brontouring; Το brontouring τα συνδυάζει και τα δύο, bronzing και contouring. Μην φοβάσαι γιατί είναι μια τεχνική πολύ πιο απλή απ ‘ όσο ακούγεται!

Για να το εφαρμόσεις θα πρέπει να προμηθευτείς απλά μια πούδρα λίγο πιο σκουρόχρωμη από τη φυσική σου απόχρωση. Προσοχή μην το παρακάνεις και έλξεις κάτι πολύ σκούρο γιατί δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αφού έχεις την πούδρα και ένα πινέλο, είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις. Πρέπει να τονίσεις κυρίως τους κροτάφους και τα ζυγωματικά και σιγά σιγά να επεκταθεί στα σημεία που σε παίρνει ο ήλιος, όπως η μύτη, το μέτωπο και το πηγούνι.

Πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βάση στο σημείο κάτω από τα ζυγωματικά για να τονίσεις την περιοχή. Φρόντισε να το διατηρήσεις όσο πιο φυσικό γίνεται. Κι αν δεν το πετύχεις με την πρώτη… μη σκας, η δεύτερη φορά θα είναι σίγουρα καλύτερη!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *