Πόση σημασία έχει ο καθρέπτης που βγάζεις τα φρύδια σου;

Όταν είναι να βγάζεις τα φρύδια σου, η ακρίβεια μετράει. Ακόμη και μια μικρή τρίχα μπορεί να κάνει τη διαφορά γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Τι πρέπει να προσέχεις όταν βγάζεις τα φρύδια σου;

Σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να δώσεις προσοχή στον καθρέπτη που χρησιμοποιείς. Και ποιος καθρέπτης είναι απαγορευτικός; Οι διπλής όψης μεγεθυντικοί καθρέφτες. Ποιοι είναι αυτοί; Αυτοί που από τη μια μεριά δείχνουν μια κανονική αντανάκλαση κι από την άλλη δείχνει κάθε πόρο και κάθε τρίχα!

frudia

Αυτοί οι καθρέπτες είναι αρκετά εκνευριστικοί επειδή δείχνουν την κάθε λεπτομέρεια και την κάθε ατέλεια, κι από την άλλη είναι αρκετά παραπλανητικοί.

Η πολύ κοντινή όψη μπορεί να οδηγήσει στην εμμονή σε κάθε λεπτομέρεια και ακόμη και μία ή δύο τρίχες μπορούν να αλλάξουν το σχήμα του φρυδιού σου. Το ίδιο ισχύει και για τα έντονα φώτα και ακόμη και αν στέκεσαι πολύ κοντά στον καθρέφτη, είναι εξίσου επικίνδυνο. Όλα αυτά τα πράγματα σε κάνουν να χάσεις την προοπτική.

Ευτυχώς, η λύση είναι απλή. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να φροντίζεις να βγάζεις τα φρύδια σου και να κάνεις ένα βήμα πίσω κάθε λίγο και λιγάκι για να δεις το συνολικό αποτέλεσμα.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *