Πράγματα που μπορείς να κάνεις στο αεροπλάνο για να μην βαριέσαι!

Μερικές φορές οι πτήσεις μοιάζουν ατελείωτες ή άλλες φορές οι καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί. Η αλήθεια είναι πως είναι λιγάκι χαμένος χρόνος και βαριέσαι. Βαριέσαι πολύ.

Κι αν δεν είσαι κι από τους ανθρώπους που μπορούν να κοιμηθούν όπου βρουν, τι κάνεις; Πώς θα περάσουν αυτές οι ώρες για να μη σου φανούν μια ολόκληρη ζωή;

Διάβασε ένα βιβλίο


Ο χρόνος θα περάσει “νεράκι” και ούτε που θα το καταλάβεις. Αν το βιβλίο είναι ωραίο θα σε απορροφήσει και για το πότε θα φτάσεις… χαμπάρι δεν θα πάρεις. Μπορεί να σου προκαλέσει και μια υπνηλία και να κλείσεις τα μάτια σου έστω και για λίγο.

Μουσική
Η μουσική πάντα μας σώζει και στα ταξίδια είναι ο καλύτερός μας συνοδοιπόρος. Μπορείς να ακούς μουσική και ταυτόχρονα να…

Παίζεις ένα παιχνίδι
Τα παιχνίδια όσο χρονών κι αν είναι είναι πάντα διασκεδαστικά! Γι΄αυτό φρόντισε να έχεις κατεβάσει ένα παιχνίδι στο κινητό σου που να μην απαιτεί σύνδεση στο Ίντερνετ. Θα βρεις πολλά!

Μάθε μια γλώσσα
Εντάξει, όχι ακριβώς αλλά αν πας σε μια χώρα του εξωτερικού μπορείς να μάθεις μερικές λέξεις για να μπορείς και να συνεννοηθείς! Αυτό θα σου φανεί πολύ χρήσιμο και θα περάσει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις.

Φωτογραφίες
Δες τις φωτογραφίες σου, διέγραψε μερικές, φτιάξε μερικές. Έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο για να φτιάξεις τις φωτογραφίες σου και να τις ταξινομήσεις!

You May Also Like