Πρωινό ξύπνημα χωρίς καφεΐνη; Κι όμως γίνεται!

Την στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας και σηκωνόμαστε από το κρεβάτι μας χρειαζόμαστε ενέργεια για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας! Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο καφές! Τι κάνουμε, όμως, αν θέλουμε να αποφύγουμε την καφεΐνη;


Το μήλο μας ξυπνάει! Αν καταναλώσουμε ένα ή περισσότερα μήλα το πρωί, καθώς ο οργανισμός θα μεταβολίζει τη γλυκόζη, θα νιώθουμε όλο και περισσότερη ενέργεια στο σώμα μας!

Ανοιχτά φώτα, κουρτίνες και παντζούρια! Το φως μπορεί να έχει ευεργετικές ιδιότητες για την διάθεση και την ενέργεια μας το πρωί!

Τρώμε κάτι υγιεινό! Ένα ισορροπημένο σε πρωτεΐνη και υδατάνθρακες πρωινό θα μας ξυπνήσει χωρίς να έχουμε ανάγκη τον καφέ! Επιπλέον, μία μικρή ποσότητα ζάχαρης το πρωί θα μας δώσει αρκετή ενέργεια!

Ενυδατωνόμαστε! Από μέσα, φυσικά, πίνοντας πολύ νερό όταν ξυπνήσουμε! Αν πάλι θέλουμε να προσθέσουμε λίγη… γεύση στο νεράκι μας μπορούμε να πιούμε ένα ποτηράκι χλιαρό νερό με δυο τρεις φέτες λεμόνι! Θα ανεβάσει τη διάθεση και την ενέργεια μας!

Μουσική! Η ανεβαστική μουσική μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως τα πρωινά μας! Ξεκινώντας τη μέρα μας με λίγη μουσική θα γεμίσουμε ενέργεια και αισιοδοξία!

 

Παρασκευή

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *