Τα 3 πιο παθιασμένα ζώδια

Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να σε συναρπάσουν με τον ρομαντισμό και το πηγαίο σεξαπίλ τους. Μπορεί  να είναι η αυτοπεποίθηση τους, μικρές αγαπησιάρικες πράξεις ή απλα ο τρόπος που καταφέρνουν να σε ρίχνουν στο κρεβάτι. Δεν έχει σημασία αν η σχέση διαρκεί μία ζωή ή ελάχιστους μήνες. Αν βγαίνεις με ένα από αυτά τα 3 ζώδια ετοιμάσου για έναν παθιασμένο έρωτα.

Λέων

Για έναν λέοντα η εμπιστοσύνη είναι το παν. Δεν ερωτεύεται εύκολα αλλά όταν το κάνει αφοσιώνεται στο σύντροφο του. Μόλις νιώσει ασφαλής κοντά σου και ρίξει  τις άμυνες του θα βάλει τα δυνατά του να σου ανταποδώσει στο μέγιστο τον έρωτα του. Με τη ζεστασιά και την θετική  αύρα του, το λιοντάρι σου θα σε πλημμυρίσει με την λατρεία του και η σχέση κάθε άλλο παρά συνηθισμένη θα είναι.

Σκορπιός

Οι σκορπιοί είναι γνωστοί για την σεξουαλικότητα τους κάτω απο την οποία υποβόσκει και μία δόση δραματισμού. Αν ο σύντροφός σου είναι σκορπιός θα σε κάνει να νιώθεις σαν τον πιο σημαντικό άνθρωπο στον κόσμο και θα καλλιεργήσει μία σχέση ζεμάτη από έντονες συγκινήσεις. Το σεξ θα είναι παθιασμένο και περιπετειώδες. Ωστόσο, οι σκορπιοί παρασύρονται πολλές φορές από το πάθος τους με αποτέλεσμα να γίνονται κτητικοί και ζηλιάρηδες.

Ιχθύς

Ένας ιχθύς μπορεί να μοιάζει μυστηριώδης στην αρχή, όμως στην πραγματικότητα κατακλύζεται από συναισθήματα και θέλει να νιώσει τον έρωτα. Ο ιχθύς θα κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει το σύντροφο του. Αν βγαίνεις με έναν ιχθύ τότε ξέρεις τι σημαίνει βαθιά αγάπη, κατανόηση και τρυφερότητα. Σε αντάλλαγμα χρειάζεται να ενθαρρύνεις τη δημιουργικότητα του και να τον προσγειώνεις στην πραγματικότητα, καθώς έχει την τάση να παρασύρεται πολλές φορές.

 

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *