Τα 4 ζώδια που πραγματικά μισούν την κακοκαιρία!

Υπάρχουν αυτοί οι τύποι που λατρεύουν την βροχή και το κρύο και χουχουλιάζουν κάτω από τα σκεπάσματα και εκείνοι που δεν αντέχουν ούτε να κοιμηθούν.

Γιατί όμως να υπάρχει αυτή η διαφορά και ποιο ζώδια μισούν τη βροχή και την υγρασία;

Όπως και να το κάνουμε ο καιρός μας αλλάζει την μέρα. Επηρεάζει ακόμα και τα ρούχα που θα φορέσουμε. Όμως  υπάρχουν και εκείνοι οι ρομαντικοί που βρίσκουν μία γοητεία μέσα σε αυτό.

Τα 4 ζώδια που πραγματικά μισούν την κακοκαιρία είναι:

Λέοντας: Μην του χαλάς την βολή του. Είχε κανονίσει ένα πρόγραμμα και του το ανατρέπεις. Η αλλαγή του καιρού φέρνει πολλά δεινά. Φριζάρισμα στο μαλλί, άλλο παπούτσι, πράγματα που δεν μπορεί εύκολα να αντέξει.

Ιχθύες: Τον ιχθύ τον πιάνει μια βαθιά μελαγχολία με αυτόν τον καιρό. Θυμάται και σκέφτεται πως περνούν οι εποχές και πέφτει, πέφτει, πέφτει. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το ζώδιο που αγαπά τη βροχή.

Καρκίνος: Εντάξει, στον καρκίνο φταίνε όλα. Αυτό δεν θα τον πείραζε; Θυμάται την μπουγάδα που άπλωσε και εκνευρίζεται που σήμερα που κάνει γενική το σπίτι βρέχει! Δεν μπορεί να το δεχτεί.

Αιγόκερος:  Μακάρι να τον έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο και να του έλεγε συνεχώς τις προβλέψεις του καιρού. Θα αποφάσιζε να κυκλοφορεί μόνο τις μέρες με καλό καιρό και τις άλλες θα κλεινόταν σπίτι του, αγκαλιά με μια κουβέρτα και θα έβλεπε τηλεόραση νον στοπ. Δεν αντέχει την υγρασία, νιώθει να «μουχλιάζει» και κάπου εκεί ξεκινά την γκρίνια!

Ζουν ανάμεσά μας και αυτές τις μέρες σίγουρα θα τους ανακαλύψουμε περισσότερο!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *