Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει!

Τα Χριστούγεννα μας αρέσει να κάνουμε δώρα! Μας γεμίζει, μας ευχαριστεί! Θέλουμε να κάνουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να δούμε τη λάμψη, την έκπληξη και τον ενθουσιασμό στα μάτια τους. Φυσικά, δεν είναι μια εύκολη διαδικασία γι΄αυτό κι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Τουλάχιστον όσον αφορά στις γυναίκες…

Αν δεν σου έχει πει ότι θέλει ένα συγκεκριμένο δώρο ή αν δεν γνωρίζεις ότι κάτι της λείπει, ποια είναι τα χριστουγεννιάτικα δώρα που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα;

Μασάζ!

Κλείσε μασάζ για δύο. Αν είναι η σύντροφός σου, μπορείς να κλείσεις ένα μασάζ για δύο άτομα! Σίγουρα θα το εκτιμήσει και θα σε ευχαριστήσει δεόντως. Είναι το μασάζ που διαρκώς λέει πως θα κλείσει και ποτέ δεν το κάνει..

Ταξίδι

Αν η τσέπη σου το αντέχει, μπορείς να κλείσεις ένα ταξίδι! Και ποιος δεν αγαπά τα ταξίδια και δεν θα ήθελε ένα τέτοιο δώρο;;; Ένα ταξίδι εντός ή εκτός συνόρων είναι πάντα η καλύτερη ιδέα και το καλύτερο δώρο.

Laser

Μπορείς να της κλείσεις μια συνεδρία laser για το πρόσωπό ή για όποιο σημείο θέλεις εσύ, αναλόγως και τις δυνατότητές σου. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη θέλει ένα τέτοιο δώρο. Εγγύηση!

Φτιάξε κάτι μόνος σου

Τα δώρα που φτιάχνεις μόνος σου και τα περιποιείσαι είναι αυτά που αρέσουν περισσότερο σε μια γυναίκα. Γιατί ασχολήθηκες, αφιέρωσες χρόνο και έχεις βάλει και την προσωπική σου πινελιά! Μπορεί να είναι ένα album με φωτογραφίες ή κάτι πιο πρωτότυπο…

Δείπνο για δύο!

Ο έρωτας, η φιλία και όλες οι σχέσεις… περνούν από το στομάχι. Μπορείς να κλείσεις ένα δείπνο για δύο σε ένα εστιατόριο που και οι δύο πάντα θέλατε να δοκιμάσετε. Τώρα ήρθε η ώρα!

Αν φυσικά, δεν έχεις τον χρόνο, μπορείς να της πάρεις κάτι ιδιαίτερο από το E.F. My shop κι εμείς θα σε κατατοπίσουμε!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *