Τα λάθη στην περιποίηση που κάνει μια γυναίκα άνω των 40!

Πολλά είναι τα λάθη που κάνουμε όσον αφορά την περιποίηση τους προσώπου μας, σε όλες τις ηλικίες. Ωστόσο,μεγαλώνοντας πρέπει να δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και να καταβάλλουμε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να έχουμε το δέρμα που επιθυμούμε.

Ναι, αν δεν κουνήσουμε κι εμείς λιγάκι το δαχτυλάκι μας… δεν θα δούμε προκοπή! Τι κάνουμε, λοιπόν, που αντί να μας κολακεύει κάνει τις «γραμμούλες» να φαίνονται πιο έντονες και το δέρμα μας να φαίνεται πιο θαμπό.

paltrow1

Ενυδάτωση μηδέν! Γίνεται να μην ενυδατώνεις το δέρμα σου;

Ειδικά σε μεγαλύτερη ηλικίας αν δεν βάλεις ενυδατική το δέρμα θα δείχνει πιο σπασμένο. Κι όταν βάζεις το makeup χωρίς ενυδάτωση προηγουμένως, τότε σίγουρα αυτό θα δείχνει πιο θαμπό και λιγότερο φυσικό.

Δεν βάζεις σωστά τη βάση.Πάρε το χρόνο σου για να απλώσεις το makeup καθώς δεν είσαι και ειδήμων. Πρέπει να απλώνεις προσεκτικά το foundations ώστε να μη δημιουργούνται «γραμμές» και να μην έχεις φυσικά διαφορά με τον λαιμό.

Ακολουθείς την ίδια τακτική για χρόνια. Έχεις μάθει να βάφεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αυτόν ακολουθείς. Αυτό είναι λάθος.Τα χρόνια περνάνε, εσύ μεγαλώνεις και αφού δεν φορά τα ίδια ρούχα, δεν πρέπει να επιλέγεις το ίδιο makeup. Κάνε μικρές αλλαγές στο μακιγιάζ και δες τι σου ταιριάζει καλύτερα.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *