Τα μόνα καλλυντικά που χρειάζεσαι!

Τον τελευταίο καιρό η βιομηχανία του μακιγιάζ έχει διογκωθεί με αποτέλεσμα να βομβαρδιζόμαστε κάθε μέρα με καινούρια καλλυντικά. Προϊόντα που δεν υπήρχαν καν δέκα χρόνια πριν, ξαφνικά κρίνονται απαραίτητα. Όμως τι γίνεται αν θες να απλοποιήσεις λίγο την ζωή σου και να μην χρησιμοποιείς ένα τόνο προϊόντα σε καθημερινή βάση; Ή εναλλακτικά αν ξεκινάς τώρα να βάφεσαι ποιά θα ήταν τα βασικά προϊόντα για να χτίσεις τη συλλογή σου; Είμαστε εδώ για να σου πούμε!


Concealer

Αρχικά, σε οποιαδήποτε συλλογή μακιγιάζ είναι απαραίτητο ένα προϊόν χρωματικής διόρθωσης. Θα μπορούσαμε να προτείνουμε το προϊόν αυτό να είναι η βάση (foundation) που θα κάλυπτε όλο το πρόσωπο. Ωστόσο, αν το θέμα σου είναι μερικές ατέλειες, όπως μερικά διάσπαρτα σπυράκια ή κοκκινίλες που όλοι έχουμε, ή αν θες να καλύψεις ορισμένους μαύρους κύκλους, τότε απλά χρειάζεσαι λίγο concealer.

Προϊόντα ενυδάτωσης

Για το πρόσωπο ανάλογα και με τον τύπο της επιδερμίδας σου κατά προτίμηση με αντηλιακή προστασία. Αλλά και για τα χείλη, καθώς είναι σημαντικό να τα κρατάμε ενυδατωμένα.

Μάσκαρα

Το αγαπημένο καλλυντικό όλων των γυναικών. Η μάσκαρα είναι απαραίτητη γιατί τονίζει το βλέμμα και κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο μεγάλα και ανοιχτά. Επιπλέον, θεωρείται βασική καθώς είναι ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξαιρέτως όλες τις ώρες.
Κραγιόν

Ένα κραγιόν είναι βασικό για τη συλλογή σου για να δίνει χρώμα στα χείλη και ζωντάνια στο πρόσωπο. Επιπλέον, ένα ενυδατικό κραγιόν σε απαλή ροζ/ροδακινί απόχρωση μπορεί να φανεί πολυχρηστικό καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ρουζ για να δώσει χρώμα στα μάγουλα.

Ρουζ

Το ρουζ κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο υγιές και ζωντανό, επομένως καλό θα ήταν να υπάρχει στη συλλογή σου. Επιπλέον, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν σκιά.

Σκιά

Τρεις απλές αποχρώσεις σκιάς σου είναι απαραίτητες και μπορούν να αντικαταστήσουν ένα σωρό προϊόντα. Αρχικά, μία σκούρα απόχρωση με την οποία όχι μόνο μπορείς να βάψεις τα μάτια σου αλλά και να τονίσεις τα φρύδια σου! Στη συνέχεια χρειάζεσαι μία ιριδίζουσα απόχρωση. Μία σκιά σε ιριδίζουσα απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στα μάτια, όσο και στα ζυγωματικά για να δώσει λάμψη,  σαν highlighter. Τέλος, μία ουδέτερη απόχρωση που θα είναι μεταβατική για την σκούρα και την ιριδίζουσα σκιά.

Σίγουρα οι παραπάνω προτάσεις μπορεί να μην ανταποκρίνονται σε κάθε τύπο δέρματος ή ηλικία, ωστόσο είναι επαρκή για να δημιουργήσεις ένα καθημερινό μακιγιάζ για όλες τις ώρες!!!

Εύη

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *