Τα μπλουζ της Μελάνια..

Σύζυγος τρόπαιο… ή ένα αλαβάστρινο άγαλμα για να συνοδεύει τον άντρα γητευτή, τον άντρα επιβήτορα… τον νέο πλανητάρχη Donald Trump. Το κυρίαρχο αρσενικό επέλεξε να «αγοράσει» μια γυναίκα Barbie, μια γυναίκα που υπακούει σε κάθε του υπόδειξη ή εντολή..

Η αγνώριστη πια από τα μπότοξ χωριατοπούλα που έγινε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, γεννήθηκε πριν από 46 χρόνια στο χωριό Σέβνικα της Σλοβενίας. Όνειρο της μικρής τότε Μελάνια ήταν να γίνει μοντέλο. Στα 17 της πόζαρε γυμνή στο φακό, δίχως εντούτοις να θυμίζει σε τίποτα τη λαμπερή και κομψή σημερινή της εικόνα.

mel6

Η Μελάνια με την πάροδο των χρόνων μεταμορφώθηκε σε μία σύγχρονη σταχτοπούτα. Μελέτησε την κομψότητα, τη χάρη και το παρουσιαστικό μιας πλούσιας γυναίκας. Απέδειξε ότι ο ρόλος της Πρώτης Κυρίας, μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για δόξα, αρκεί να έχεις το κατάλληλο στυλ.

mel3

«Τη ρώτησα αν μπορούσα να την κάνω μία στροφή και εκείνη μου απάντησε βεβαίως»… Ο 29χρονος επιλοχίας από το Πουέρτο Ρίκο, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, δεν θα ξεχάσει τη στιγμή που αποφάσισε να κάνει μία…χορευτική στροφή στη σύζυγο του Τραμπ.

Ίσως εκείνη η στροφή, σαν τη σβούρα της ζωής, απελευθέρωσε έστω για μια στιγμή τη γυναίκα Μελάνια. Ένιωσε ελεύθερη και στα χείλη της έσκασε μια δόση ευτυχίας… εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτή που μας έδειξε σε ένα άλλο μπλουζ (με τον Τραμπ) ελάχιστες ημέρες πριν…

mel4

Μια μετανάστρια που πραγματοποίησε το όνειρό της στη χώρα των ονείρων, στην Αμερική. Κατέκτησε την Αμερική και καθίσταται ως την Πρώτη Κυρία. Ωστόσο στο ίδιο της το σπίτι ίσως και να μην έρχεται πρώτη. Η σκιά της Ιβάνκα, της κόρης του πλανητάρχη, θα στοιχειώνει τη θέση της Πρώτης Κυρίας στο Λευκό Οίκο. Η αντιπρόεδρος των επιχειρήσεων Τραμπ προτάσσει το dna έναντι σε μια πλαστική ομορφιά που καταρρέει στο διάβα των χρόνων.. Που το προτάσσει; Φυσικά στον άνθρωπο που η λέξη ρατσιστής και φασίστας του ταιριάζουν γάντι, στον πατέρα της.

Ivanka Trump carries her son Theodore Kushner, as they arrive at Andrews Air Force Base, Md., Thursday, Jan. 19, 2017, for her father's inauguration. (AP Photo/Evan Vucci)

H Ιβάνκα Τραμπ με τον γιο της

Όσον αφορά τη Μελάνια… Όταν τα χρόνια της περάσουν αυτός δεν θα είναι εκεί γι’ αυτήν… την ξένη, τη χωριατοπούλα.. Όταν τελειώσει αυτό το μπλουζ, το πραγματικό πρόσωπο του ρατσισμού του Τραμπ θα φανεί στο χειροκρότημα.. Ίσως τότε εκείνη η στροφή στο μπλουζ με τον επιλοχία να λάβει εξέχουσα θέση στο ημερολόγιο της Μελάνια..

Σήμερα είναι βέβαιο πως και κάποιες άλλες γυναίκες να έχουν ανάγκη από αυτή τη στροφή πάνω σε ένα μπλουζ.. μια στροφή ελευθερίας και ξεγνοιασιάς.

Νικόλας

You May Also Like