Τα μποτάκια που θα φοράνε όλες τον Χειμώνα!

Βρήκαμε ποια είναι τα μποτάκια του Χειμώνα! Θα σε γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω… και συγκεκριμένα στη δεκαετία του 80, τότε που ήταν must και όποια γυναίκα “σεβόταν” τον εαυτό της είχε κι ένα ζευγάρι από αυτά τα μποτάκια.

Είναι flat, με κορδόνια ιδανικά για τις βόλτες σου και για ένα πιο street style look. Μοιάζουν λιγάκι με τα biker boots κι έχουν γίνει… sold out, που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί μπορείς να τα βρεις παντού και σε πολύ οικονομικές τιμές.

Είναι ένα πιο αντισυμβατικό στιλ, ένα πιο έντονο και όχι τόσο “θηλυκό” μποτάκι από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Και οι celebrities, όπως Gigi Hadid και Kaia Gerber τα έχουν ήδη προσθέτει στη συλλογή τους. Με τι μπορείς να τα συνδυάσεις; Από το απλό σου skinny jean μέχρι και ένα φόρεμα ή μια φούστα. Δίνουν μια πιο ροκ αίσθηση στο outfit σου και θα τα λατρέψεις γιατί είναι και εξαιρετικά άνετα.

Ναι, είναι ιδανικά για τη δουλειά αλλά και για έναν καφέ με τις φίλες σου, είναι το μποτάκι που θα βλέπεις μπροστά σου και θα το φοράς χωρίς δεύτερη σκέψη. Σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε αυτό.

Είναι μαύρο, κλασικό και ξεφεύγει λιγάκι από τα συνηθισμένα που λιγάκι έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε.

You May Also Like