Εσύ ξέρεις τα 3 βότανα που αδυνατίζουν;;;;

Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε ακούσει για κάποια βότανα που μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους.. Για αυτά τα βότανα  όμως που θα μιλήσουμε σήμερα δεν γνώριζα ότι μπορούν να έχουν και τέτοιες ιδιότητες..

Πάμε να τα δούμε..

Μέντα

Για τη μέντα αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα..  είναι ότι βοηθάει στην πέψη και στην ανακούφιση της ναυτίας.. Μετά τις τελευταίες έρευνες όμως, βρέθηκε ότι βοηθάει πολύ και στην απώλεια βάρους.. Μειώνει την όρεξη, κάνει αποτοξίνωση.. και ρυθμίζει τον μεταβολισμό.. Σουπερ!!!

Φασκόμηλο

Για το φασκόμηλο γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα αφέψημα το οποίο βοηθά τον οργανισμό μας να ηρεμίσει.. Επίσης σε περιπτώσεις κρυολογήματος ήταν μια καλή πρόταση.. Σήμερα έμαθα ότι το φασκόμηλο βοηθά και στην απώλεια βάρους.. ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς..

Ρίγανη

Τέλος θα μιλήσουμε για την ρίγανη που εγώ την χρησιμοποιώ σε σαλάτες και κρέατα γιατί δίνει ωραία γεύση, μεσογειακή.. Ναι στην ρίγανη λένε και οι επιστήμονες.. μιας και βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους… Είναι αντιοξειδωτική και βοηθά να διατηρούμε  το πεπτικό μας σύστημα υγιές.

Ελένη ♥♥

You May Also Like