Τα όμορφα μαλλιά..εύκολη υπόθεση..στο κατάλληλο κομμωτήριο!!!

Δηλαδή.. τι θέλουμε οι γυναίκες από τη ζωή μας; Ένα κομμωτήριο να μας καταλαβαίνει.. να μας φροντίζει.. και να μας κάνει πριγκίπισσες. Να κάνει το μαλλί μας λαμπερό και υγιές. Να του δώσει το χρώμα που μας ταιριάζει.. που το θέλουμε.. και βέβαια που είναι και τάση. Να πετύχει ένα κούρεμα που θα αναδείξει το μαλλί και θα φωτίζει το πρόσωπο. Να μας δίνει φυσικά και ιδέες μοντέρνες ώστε να μη βαριόμαστε με το ίδιο look. Και όσον αφορά το χτένισμα.. αυτό να μην είναι απρόσωπο. Ίδιο δηλαδή όλες τις εποχές, σε όλες τις περιστάσεις και με όλους τους συνδυασμούς ρούχων. Θέλουμε προτάσεις και ιδέες που θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στην εμφάνισή μας.. και που θα είναι ο λόγος για τον οποίο θα καμαρώνουμε..

Τέρμα στο απρόσωπο κομμωτήριο που δεν μας γνωρίζει και που δεν παίρνει και καμιά ευθύνη για το αποτέλεσμα. Οφείλουμε ένα κομπλιμέντο στον εαυτό μας.. και αυτό θα είναι για το μαλλί. Στο elenifourli.com  συνεχίζουμε μια όμορφη συνεργασία με το κομμωτήριο Beautifly By Vassia.. και με πολύ χαρά σας το προτείνουμε. Πολύ καλές υπηρεσίες.. σε πολύ καλές τιμές! Διαβάστε λίγα λόγια για το κομμωτήριο.. και ραντεβού στην οδό Τάσου Παπαποστόλου 2 (Τηλ: 22210 87140).

Το κομμωτήριο Beautifly By Vassia ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2011! Το όραμα και ο στόχος ήταν ένας χώρος χαλάρωσης ,ένας χώρος στον οποίο η πελάτισσα να αισθανθεί φίλη και να έχει μια μοναδική εμπειρία ταυτόχρονα βέβαια με ένα άρτιο αποτέλεσμα.. να νιώσει ότι την ακούν και ότι ενδιαφέρονται να αναδείξουν το καλύτερο εγώ της και όχι κάτι άλλο!!!

Η ιδιοκτήτρια του Γεωργούλια Βασιλική απόφοιτος της σχολής κομμωτικής Νίκη Λάκκα το 2002 έχει επενδύσει όλα αυτά τα χρόνια στην αναβάθμιση της δουλειάς της μέσα από την εργασία της σε διάφορα κομμωτήρια αλλά και πολυάριθμα σεμινάρια εκ των οποίων το τελευταίο της έδωσε τον τίτλο του “master color”, ειδική χρωματολόγος –πρωσοπολόγος. Η ομάδα της είναι εξίσου πολύ καλά εκπαιδευμένη και όλοι μαζί συνθέτουν ένα πάζλ που υπόσχεται να ‘ανοίξει τα φτερά της ομορφιάς σας’

Μπορείτε να διαβάσετε επίσης και το αφιέρωμα που κάναμε για τον γάμο.. ένα από τα δυνατά χαρτιά του Beautifly By Vassia!  Τέλος.. μπορεί το elenifourli.com να απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες.. ωστόσο και πολλοί άντρες διαβάζουν τα άρθρα μας.. γι αυτό πρέπει να ενημερώσουμε και τους άντρες ότι στο Beautifly By Vassia μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικές υπηρεσίες περιποίησης και φροντίδας στο μαλλί και τα γένια σας!

Beautifly By Vassia

Τάσου Παπαποστόλου 2, Χαλκίδα

2221 087140

You May Also Like