Τα πιο γρήγορα και εύκολα beauty hacks του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι το δέρμα μας χρειάζεται μια ιδιαίτερη περιποίηση κι εσύ πρέπει να του την παρέχεις. Εμείς, θα σου εκμυστηρευτούμε τα 5 γρήγορα και εύκολα beauty hacks του καλοκαιριού για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Σημείωσέ τα για να μην τα ξεχάσεις.

Τα 5 beauty hacks του καλοκαιριού

Αντηλιακό. Είναι κάτι που δεν το διαπραγματευόμαστε. Δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι αν δεν βάλεις αντηλιακό. Οι λόγοι; Γνωστοί.

Αποτρίχωση. Πέτα για λίγο το ξυραφάκι γιατί είναι ό,τι χειρότερο για το καλοκαίρι. Υπολόγισε το χρόνο που σου παίρνει να ξυρίζεσαι κάθε μέρα, μερικές και δύο φορές την ημέρα, τις τρίχες που γυρνάμε προς τα μέσα, τα σπυράκια και τις κοκκινίλες. Τι άλλο θέλεις για να ξεκινήσεις την αποτρίχωση;

feet-beach

Dry Shampoo. Σου έχουμε ξαναμιλήσει για το dry shampoo και είναι για εκείνες τις μέρες που δεν προλαβαίνεις ή δεν θέλεις να λούσεις τα μαλλιά σου. Βάζεις λίγο dry shampoo και είσαι έτοιμη.

Οι κοτσίδες. Η απόλυτη τάση για κάθε καλοκαίρι. Είτε γαλλική είτε οτιδήποτε άλλο τις κοτσίδες τις αγαπάμε. Άλλωστε μόλις τις λύσεις θα σου χαρίσουν τα κυματιστά μαλλιά του καλοκαιριού.

k

Διατήρησε το χρώμα των μαλλιών σου. Γιατί να πηγαίνεις κάθε τρεις και λίγο στο κομμωτήριο; Βάλε αντηλιακό μαλλιού ενώ κάθε λίγο και λιγάκι μπορείς να ψεκάζεις τα μαλλιά σου με μηλόξιδο. Κάνει θαύματα!

You May Also Like