Τα σημεία που ξεχνάμε να βάζουμε αντιηλιακό

Μπορεί να πιστεύουμε ότι ένα αντιηλιακό προσώπου και σώματος είναι ικανά να μας προστατέψουν από τον ήλιο κρατώντας της επιδερμίδα μας υγιή. Η αλήθεια όμως απέχει πολύ από αυτό καθώς υπάρχουν μερικές ευαίσθητες ζώνες που χρειάζονται ειδική αντηλιακή προστασία. Πάμε να τις δούμε, λοιπόν….

111

Χείλη

Όπως και το χειμώνα έτσι και το καλοκαίρι τα χείλη πρέπει να προστατεύονται ώστε να παραμένουν απαλά και ενυδατωμένα. Γι’αυτόν τον λόγο υπάρχουν εξειδικευμένα balms με SPF με χρώμα ή χωρίς για να σας εξυπηρετούν τις καλοκαιρινές μέρες και τα χείλη σας να παραμένουν ελαστικά και σφριγηλά.

Μάτια

222

Πρόκειται για μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου μας που μπορούν πολύ εύκολα να σχηματίσουν ρυτίδες. Έτσι πέραν της ενυδάτωσης που δε πρέπει να ξεχνάμε, το καλοκαίρι τα μάτια μας χρειάζονται ένα αντιηλιακό το οποίο να μην έχει άρωμα ώστε να μην δημιουργεί ερεθισμούς και να προστατεύει την περιοχή κάτω από τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Μαλλιά

333

Τόσο το χρώμα όσο και η ποιότητα της τρίχας φθείρεται το καλοκαίρι όχι μόνο από τον ήλιο αλλά και από το αλάτι. Γι αυτό το λόγο στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένα αντηλιακά προϊόντα αλλά και θεραπείες για τη προστασία τους για κάθε τύπο τρίχας.

Ευθαλία Χρήστου

You May Also Like