Τα σημεία που πάντα ξεχνάς να βάλεις κρέμα!

Τον Χειμώνα το δέρμα μας… αγριεύει και δεν μας πολυ-συμπαθεί… ή μήπως εμείς δεν του φερόμαστε σωστά;

Η αλήθεια είναι πως το δέρμα τον Χειμώνα ερεθίζεται και «σκάει». Από το πρόσωπο μέχρι τα πόδια, το δέρμα γίνεται πιο σκληρό κι αν δεν το προλάβεις, τότε θα είναι και επίπονο και καμία κρέμα δεν θα σε σώσει. Γι΄αυτό προσέχουμε για να έχουμε.

Ποια είναι τα μικρά tips για απαλό δέρμα που μπορείς να ακολουθήσεις;

Η σωστή ώρα για να βάζεις κρέμα. Υπάρχει σωστή στιγμή; Ναι! Είναι προτιμότερο να βάζεις την κρέμα σου όσο το δέρμα σου είναι ακόμη νωπό. Έτσι, όλα τα συστατικά θα απορροφηθούν καλύτερα και το δέρμα σου θα είναι σαν βελούδο.

Αντί για άρωμα… βάλε κρέμα. Η κρέμα σώματος τον Χειμώνα μπορεί να κάνει θαύματα. Για να μην ανακατεύεις πολλά αρώματα μαζί, άφησε για λίγο το άρωμα στην άκρη και βάλε κρέμα. Η κρέμα σώματος θα σε ενυδατώσει και θα μυρίζεις υπέροχα. Και ξέρεις πόσα διαφορετικά αρώματα μπορείς να βρεις σε κρέμα; Πολλά!

Προσοχή στα σημεία! Υπάρχουν ορισμένα σημεία στο σώμα μας που απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή. Μην ξεχάσεις, λοιπόν, να βάλεις περισσότερη κρέμα στους αγκώνες, στα γόνατα και στις φτέρνες. Είναι σημεία που ποτέ δεν δίνεις τη σημασία που τους πρέπει!

Νερό! Σιγά το νέο θα μου πεις… Τον Χειμώνα, όμως, σαν να ξεχνάς να πίνεις νερό και είναι απαραίτητο, το Α και το Ω για την ενυδάτωσή σου. Να έχεις πάντα ένα μπουκαλάκι δίπλα σου.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *