Τα θετικά του να είσαι «υπναράς» ακόμα και αν σε κοροϊδεύουν οι φίλοι!

Πόσοι  από εσάς κουβαλούν την φήμη του «υπναρά»;  Χρόνια ολόκληρα οι φίλοι σου σε ξυπνούν για να καταφέρετε να πιείτε έναν πρωινό καφέ και το ξυπνητήρι είναι ένα πραγματικό μαρτύριο που θα ήθελες απλώς να μην υπάρχει; Μπράβο!

Και θα το πούμε και θα το φωνάξουμε! Γιατί μπορεί πραγματικά να έχασες το πρώτο φως του ήλιου, ή να άργησες σε κάποιες δουλίτσες, λόγω του ότι η μέρα δεν σου φτάνει αφού τη μισή κοιμάσαι, αλλά… εσύ χάνεις κιλά, την στιγμή που οι άλλοι τρέχουν στα γυμναστήρια και κάνουν δίαιτες!

Έρχονται λοιπόν οι έρευνες να δείξουν πως οι άνθρωποι που κοιμούνται παραπάνω και από 9 ώρες δεν έχουν λίπος στη κοιλιά!

11111

Θα μπορούσαμε εύκολα να το αποδώσουμε σαφώς στο γεγονός ότι δεν προλαβαίνει ο «υπναράς» να κάνει και πολλά γεύματα – το πρωινό δεν το κάνει σίγουρα ποτέ- αλλά δεν είναι μόνο αυτό!

Ως απάντηση λοιπόν σε εκείνους που ξυπνούν νωρίς για να αδράξουν την μέρα, πρέπει να συστήνουμε να φροντίζουν να κοιμούνται αρκετές ώρες, ώστε να είναι πραγματικά επαρκής ο ύπνος τους.

Σημασία βέβαια έχει και ο βαθύς ύπνος. Για τον λόγο αυτό, εκτός του πολύ πρέπει να κάνουμε και ποιοτικό ύπνο. Να μην κουβαλάμε το άγχος όλης της μέρας, ούτε να σκεφτόμαστε πότε θα χτυπήσει το ξυπνητήρι για να πάμε στη δουλειά! Σημαντικό tip καλού ύπνου είναι και το απόλυτο σκοτάδι!

Woman with coffee reclining in bed

Φρόντισε λοιπόν να ξεκουράζεις μυαλό και σώμα, να κοιμάσαι καλά, να φορτίζεις μπαταρίες και να νιώθεις περήφανος , γιατί χρειάζεσαι τόνους καφέ για να ξυπνήσεις. Γιατί αποφεύγεις με αυτόν τον τρόπο, το λίπος στο σώμα σου, το ζάχαρο, αλλά και τα υψηλά επίπεδα κακής χοληστερόλης!

Αγκάλιασε το μαξιλάρι και διώξε τις έγνοιες! Οι μπαταρίες πρέπει να φορτίζουν σωστά για να λειτουργούν καλά!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *