Τι να φορέσω την ημέρα των εκλογών;

Κάθε στιγμή πρέπει να μας βρίσκει περιποιημένες. Μόνο έτσι θα νιώθουμε όμορφες και θα βγάζουμε την θετική μας ενέργεια. Πέραν των άλλων καλοκαιρινών στιγμών που θέλουμε να μας βρουν στιλάτες, αυτό το καλοκαίρι έχουμε και τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Τα εκλογικά κέντρα είναι ένα σημείο συνάντησης παλιών γνωστών, αλλά και νέων ανθρώπων. Αυτό σημαίνει πως δεν θέλεις να πας απεριποίητη εκεί.

Τι μπορείς να βάλεις ανάλογα με το πως αντιμετωπίζεις την εκλογική αναμέτρηση, αλλά και ποια η θέση σου εκείνη τη μέρα;

11

Έχεις κάποιο κοντινό σου πρόσωπο που συμμετέχει στις εκλογές; Είσαι μία γυναίκα που της αρέσει η πολιτική; Είσαι δικαστικός αντιπρόσωπος; Τότε σίγουρα σου ταιριάζει ένα πιο official look. Ταυτόχρονα πρέπει να είναι ανάλαφρο και να μπορεί να «σταθεί» όλες τις ώρες που θα βρίσκεσαι εκεί.

Μπορείς λοιπόν να βάλεις ένα υφασμάτινο ή λινό παντελόνι σε μπεζ ή λευκή απόχρωση και να το συνδυάσεις με ένα λευκό μπλουζάκι. Θα μπορούσες να το φορέσεις με ένα χαμηλό τακούνι ή πλατφόρμα, αλλά σίγουρα όχι με πολύ ψηλό παπούτσι. Μην ξεχάσεις να βάλεις τα απαραίτητα αξεσουάρ σου, ώστε να αναδείξουν ακόμα περισσότερο το στυλ. Τα βραχιόλια έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι, ευκαιρία να τα φορέσεις.

22

Εάν είσαι εκλογικός αντιπρόσωπος μπορείς και «επιβάλλεται» να είσαι άνετη. Θα ήταν ωραία, αφού είναι και καλοκαίρι να φορέσεις ένα μάξι φόρεμα, floral ώστε να είσαι και in fashion και να δώσεις τον αέρα καλοκαιριού στο εκλογικό κέντρο. Θα είσαι chic ενώ ταυτόχρονα θα νιώθεις χαλαρή, ώστε να περάσει η μέρα που θα βρίσκεσαι εκεί (και δεν θα είναι λίγες οι ώρες).

33

Αν είσαι ψηφοφόρος, μπορείς να είσαι εντελώς άνετη. Το floral φόρεμα θα είναι το ίδιο όμορφο και για εσένα! Μην «βαρύνεις» το στυλ σου με έντονα κοσμήματα, προσπάθησε να είσαι ανάλαφρη και ταυτόχρονα chic. Εκτός από το maxi φόρεμα, μπορείς να φορέσεις ένα άνετο παντελόνι με ένα τοπ, ή ένα απλό T-shirt!

Kαλό θα ήταν να αποφύγετε να πάτε με το μαγιό! Πέραν του γεγονότος πως δείχνει ότι η ψήφος είναι ένα απλό πέρασμα για εσάς, σκεφτείτε ότι θα υπάρχουν άνθρωποι που εκείνη την ημέρα θα βρίσκονται στην καταμέτρηση και θα χάσουν το μπάνιο τους! Επίσης δεν ταιριάζει σε μία μέρα σημαντική, όσο θεωρείται, για το μέλλον του τόπου, να αποφασίσετε φορώντας μαγιό, σκεπτόμενη το που θα πάτε για μπάνιο!

Ετοιμαστείτε γιατί η μέρα πλησιάζει!

Κάτια

You May Also Like