Τι είναι η clear mascara και γιατί τη χρειάζεσαι;

Σε καμία περίπτωση δεν σου λένε μα πετάξεις την κανονική mascara, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου και μια clear mascara. Τι είναι αυτό, όμως; Και την χρειάζεσαι στην καθημερινή σου ρουτίνα μακιγιάζ.

Η clear mascara χρησιμεύει ως gel φρυδιών ώστε να φτιάξεις το σχήμα στα φρύδια σου γρήγορα και εύκολα και στη συνέχεια μπορείς να βάλεις το μολύβι. Το μολύβι φρυδιών θα «γλιστρήσει» καλύτερα στο φρύδι σου και δεν θα ξεφύγεις πολύ από το φυσικό σχήμα του.

Eye woman eyebrow eyes lashes

Παράλληλα, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια σκιά σε μορφή σκόνης, με μια clear mascara μπορείς να δημιουργήσεις mascara στην απόχρωση που θέλεις. Άλλωστε μη ξεχνάς πως η χρωματιστή mascara είναι στη μόδα.

Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Να δώσεις όγκο και μάκρος στις βλεφαρίδες. Αυτό δεν είναι που θέλουμε οι περισσότερες γυναίκες; Βάζεις, λοιπόν, πρώτα την clear mascara ως βάση και από πάνω βάζεις την κανονική σου mascara.

Τέλος, αν θέλεις ένα φυσικό look , όταν δεν θέλεις να δείχνεις βαμμένη (για παράδειγμα στην παραλία), μπορείς να χρησιμοποιήσεις την clear mascara και να δώσεις έμφαση στις βλεφαρίδες σου! Έτσι, θα έχεις το πιο natural look!

You May Also Like