Τι παπούτσια να βάλω Φθινόπωρο και Χειμώνα;

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, όμως όλοι καταλαβαίνουμε πως το καλοκαίρι φεύγει και εμείς προετοιμαζόμαστε για την νέα σεζόν.

Τα νέα σχέδια έχουν κάνει την εμφάνισή τους και εμείς είμαστε έτοιμες να ενημερωθούμε και να ψωνίζουμε όχι μόνο ότι μας πάει, αλλά ταυτόχρονα να είναι και τάση για την φετινή χρονιά.

Αν είσαι σε αναζήτηση παπουτσιών, τότε είσαι στο σωστό άρθρο!

Χοντρά τακούνια:

Αν δεν σου αρέσουν τα λεπτά τακούνια, γιατί σε κουράζουν, τότε φέτος είναι η χρονιά σου.

Τα χοντρά τακούνια είναι στην μόδα και θα προσφέρουν σε όλες μας απίστευτη άνεση στο περπάτημα.

Παπούτσια με κορδόνι:

Μπορεί να νομίζεις πως το κορδόνι δεν ταιριάζει σε όλα τα στυλ, όμως αυτό είναι ψέμα. Αν βρεις το κατάλληλο παπούτσι για εσένα, τότε θα δεις πως ταιριάζει σε κάθε στυλ που θέλεις να υποστηρίξεις!

Παπούτσια με τετράγωνη μύτη:

Είχαμε χρόνια να δούμε αυτήν την τάση. Είναι αλήθεια πως δεν αρέσει σε όλες, όμως είναι ξεκούραστα και υπάρχουν σχέδια που με την σωστή φούστα μπορούν να απογειώσουν το στυλ σου.

Παπούτσια με μυτερή μύτη:

Αν είσαι λάτρης του κλασσικού και σέξυ στυλ παπουτσιού, τότε είσαι τυχερή, αφού και φέτος είναι στην μόδα οι μυτερές γόβες.

Μποτάκι μέχρι τη μέση της γάμπας:

Αυτό το μποτάκι το αγαπούν όσες γυναίκες έχουν πολύ αδύνατες γάμπες, αφού τονίζουν εξαιρετικά τα πόδια τους. Αν η γάμπα σου δεν είναι λεπτή, τότε επέλεξε ένα μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο, ή μπότα με animal print που θα φορεθεί πολύ φέτος!

Φτιάχνουμε την φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα για να μας βρίσκει κάθε εποχή έτοιμες να ανταπεξέλθουμε, πάντα με στυλ!

You May Also Like