Τι ζώνη ταιριάζει στο δικό σου σώμα;

H ζώνη είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να δώσει χαρακτήρα και να μεταμορφώσει το κάθε ντύσιμο. Φορώντας μία ζώνη μπορούμε να κάνουμε το σώμα μας να δείχνει πιο μακρύ, να φαινόμαστε πιο ψηλές και να κάνουμε το ντύσιμο μας να φαίνεται προσεγμένο χωρίς να έχουμε προσπαθήσει καθόλου. Πάμε να δούμε τι ζώνη ταιριάζει στο κάθε σωματότυπο.

Είσαι petite;

Σε αυτή τη περίπτωση χρειάζεσαι μία λεπτή και μονόχρωμη ζώνη. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις το σώμα σου να φαίνεται πιο ψηλό. Η ζώνη θα πρέπει να είναι ίδια χρωματικά με τα ρούχα σου ή να τη φορέσεις με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή τζιν!

Για ψηλό σωματότυπο;

Μία πλατιά ζώνη. Μία ζώνη δηλαδή με μεγάλη επιφάνεια θα τονίσει ακόμη περισσότερο τη σιλουέτα σου και θα την κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή!

Κι αν έχω καμπύλες;

Μία λεπτή ζώνη με χαλαρό δέσιμο που να κάνει αντίθεση με το υπόλοιπο ντύσιμο σου! Αν νόμιζες ότι μία μεγάλη και υπερβολικά στενή ζώνη θα σμίλευε τη σιλουέτα σου τότε κάνεις λάθος! Χρειάζεσαι μία λεπτή ζώνη σε έντονο χρώμα, ώστε να τονίσει τη μέση σου, χωρίς να τη σφίγγει!

Για σώμα χωρίς έντονες καμπύλες;

Δεν έχεις έντονες καμπύλες; Κανένα πρόβλημα! Με τη σωστή ζώνη μπορείς να δημιουργήσεις αυτή την ψευδαίσθηση. Χρειάζεσαι μία λεπτή ζώνη (ακόμη και μία ζώνη σε στυλ αλυσίδας ή σχοινιού). Φόρεσε τη πάνω από μία χαλαρή μπλούζα ή πουκάμισο, από το φόρεμα σου. Μην ξεχάσεις να τραβήξεις λίγο από το ύφασμα προς τα έξω, ώστε να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του όγκου!

View this post on Instagram

@nyfw

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on

Eύη

You May Also Like