Το transgender μοντέλο που περπάτησε για τον οίκο Prada!

Γράφει η Πέννυ Αδάμου.

Το 2018 η Καίτη Γκραμμά έκανε την εμφάνισή της στην ελληνική τηλεόραση περνώντας από τα casting του GNTM.

Εντυπωσίασε τους κριτές, οι οποίοι της χάρισαν απλόχερα τα τέσσερα ναι. Ωστόσο, το γεγονός πως δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής φύλου και δεν είχε βγει η νέα της ταυτότητα,
δεν της επέτρεψε να μπει στον διαγωνισμό.

Όμως αυτό δεν την αποθάρρυνε να συνεχίσει και να κάνει την καριέρα που ονειρευόταν από μικρή.

Η Καίτη Γκραμμά στα 26 της χρόνια έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας με την πιο πρόσφατη επιτυχία της να είναι η συμμετοχή της στην επίδειξη της Prada στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

Το πανέμορφο μοντέλο έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο οίκο αλλά και το πρώτο transgender μοντέλο που περπάτησε και συνεργάστηκε με αυτόν τον οίκο.

Η ίδια ήξερε από νωρίς ότι το σώμα αγοριού στο οποίο είχε γεννηθεί δεν ήταν αυτό στο οποίο άνηκε η ψυχή της.

Οι δυσκολίες δεν την σταμάτησαν και έτσι σήμερα δίνει το παράδειγμα σε όσους θέλουν να κάνουν αλλαγές που θα είναι «βάλσαμο» στην ψυχή τους και να διεκδικήσουν όλα εκείνα που ονειρεύονται!

Απάντηση σε όσους στρέφονται εναντίον ψυχών, διαφορετικών, ανθρώπων που γεννήθηκαν αλλιώς από ότι θα ήθελαν και δοκιμάζουν να είναι ευτυχισμένοι.

Και ναι ένα μεγάλο «μπράβο» σε όλους εκείνους που δεν έμειναν κλεισμένοι σε σκέψεις και πίστεψαν στον εαυτό τους, όσο κανείς.

 

You May Also Like