Βλέπετε μπάσκετ; Βλέπετε τον Γιάννη;

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Το μπάσκετ ανέκαθεν μου άρεσε.. Το ποδόσφαιρο το βαριέμαι.. Αντίθετα.. το μπάσκετ.. με συναρπάζει! Ιδίως τώρα που βλέπω την εθνική μας στο ευρωπαϊκό.. δεν χορταίνω να βλέπω τον Γιάννη μας!

Διάβασα ένα σκωπτικό σχόλιο στο διαδίκτυο για την φετινή παρουσία της εθνικής μας.. και αυτό αφορούσε στο ότι τα αδέρφια Αντετοκούμπο.. όπως και ο Ντόρσει.. στην πραγματικότητα δεν είναι Έλληνες..

Μιλάμε για τους καλύτερους παίχτες μας.. για εκείνους που θα μας σηκώσουν ψηλά φέτος! Αυτοί λοιπόν.. οι σπουδαίοι παίχτες.. παρά του ότι θα μπορούσαν να επιλέξουν να φορέσουν τη φανέλα των ΗΠΑ.. της DREAM TEAM.. τιμούν τα γαλανόλευκα και αγωνίζονται ως Έλληνες!

Ενωμένοι σαν μια γροθιά οι αδερφοί.. κι αυτό το δέσιμο κι αν είναι ελληνικό χαρακτηριστικό.. δίνουν στη χώρα μας.. παραπάνω απ’ ότι η χώρα μας τους έχει δώσει! Και δίνουν απλόχερα.. με το χέρι στην καρδιά.. με το χέρι στο εθνόσημο!

Αυτοί λοιπόν είναι Έλληνες.. και όχι κάποιοι άλλοι που κηρύσσουν τον ελληνισμό.. και την ίδια ώρα.. δηλητηριάζουν αυτά που πρεσβεύει με τα λόγια και τις πράξεις τους..

Φέτος η εθνική μας είναι συγκλονιστική.. Ο Γιάννης είναι συγκλονιστικός.. αυτός ο Ελληνάρας που μας κάνει να φουσκώνουμε από περηφάνια!

You May Also Like