Τα τρία ζώδια που σε φτάνουν στα άκρα!

Μπορεί ο Σκορπιός να έχει κακή φήμη, όμως παρά τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, που φέρνουν δυσκολίες στους άλλους, δεν είναι το “χειρότερο” ζώδιο από άποψη σχέσης!

Υπάρχουν τρεις προσωπικότητες του ζωδιακού κύκλου που δημιουργούν ανισορροπίες σε σχέσεις και φτάνουν τον σύντροφο στα… άκρα!

  • Παρθένος

Εκτός της καθαριότητας που μπορεί να είναι σε βαθμό ψυχαναγκασμού, ο Παρθένος είναι εγωιστής, εγωκεντρικός και κρατά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Αποτέλεσμα είναι ο/η σύντροφος να μην ξέρει τι συμβαίνει και να βρίσκεται πάντα σε τεντωμένο σκοινί. Ο Παρθένος ερωτεύεται όμως παθιασμένα και αγαπά μέχρι θανάτου. Μέχρι όμως να το καταφέρεις αυτό, έχεις περάσει από 40 κύματα.

  • Τοξότης

Μπορεί να σε τρελάνει με την αστάθεια του. Δεν ξέρει κάποιες φορές τι ζητά και τι ψάχνει, οπότε δεν μπορείς και να τον βοηθήσεις. Συζητάς, ξανασυζητάς, όμως τελικά ο Τοξότητς θέλει απλώς λίγο χώρο, ένα ταξίδι βρε αδερφέ να έρθει να ισορροπήσει το κεφάλι του. Αν καταφέρεις να τιθασεύσεις την ελευθερία του και να την μετατρέψεις σε έρωτα, τότε όλα αλλάζουν.

  • Αιγόκερως

Τον Αιγόκερο δεν μπορείς εύκολα να τον καταλάβεις. Είναι μυστήριο τρένο. Πολύ δυναμικά άτομα που παίρνουν αποφάσεις… χωρίς τον ξενοδόχο. Μαθαίνεις απλώς την τελική απόφαση και μένεις με το στόμα ανοιχτό. Όμως έχουν και τρωτά σημεία. Αν τους φέρεσαι πολύ καλά, τότε αρχίζεις και γίνεσαι κομμάτι τους και δεν μπορούν εύκολα να σε βγάλουν από τη ζωή τους!

You May Also Like