Υπάρχει τρόπος να κάνω τα δόντια μου πιο λευκά;

Τι σημαντικότερο  στην εμφάνιση κάθε ανθρώπου από ένα όμορφο και καθαρό χαμόγελο;

Όμως έχουν όλοι και όλες τη δυνατότητα να κάνουν λεύκανση; Επίσης μπορούν όλοι να θυσιάσουν κάποιες κακές συνήθειες για να αποφύγουν την «κιτρινίλα» στα δόντια;

Μην πανικοβάλλεστε όμως. Λύσεις υπάρχουν και είναι απολύτως φυσικές!

11

Ας ξεκινήσουμε με την θαυματουργή μαγειρική σόδα! Το προϊόν αυτό πραγματικά βοηθά εκπληκτικά στην αφαίρεση λεκέδων. Με ποιους τρόπους μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις;

Μπορείς απλώς να βάζεις λίγη ποσότητα πάνω στην οδοντόκρεμά σου και να βουρτσίζεις κανονικά τα δόντια σου. Όμως αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος.

22

Υπάρχει μία ακόμα λύση λίγο πιο δυνατή  και πιο αποτελεσματική, όμως χρειάζεται προσοχή γιατί δεν μπορείς να το κάνεις συχνά. Ο λόγος; Θα βλάψεις το σμάλτο των δοντιών σου και κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καθόλου καλό.

Παίρνεις λίγη σόδα και ρίχνεις μερικές σταγόνες λεμόνι. Ανακατεύεις το μίγμα και το βάζεις στα δόντια σου για πολύ λίγο. Ξεπλένεις πάρα πολύ καλά. Αυτή η λύση ίσως σε κάψει λίγο στα ούλα, αλλά θα επανέλθουν αμέσως. Μη φοβηθείς!

33

Ένας ακόμα τρόπος είναι να ρίχνεις λίγες σταγόνες λεμονιού πάνω στην οδοντόκρεμά σου. Το λεμόνι έχει την «κακή» φήμη ότι καταστρέφει το σμάλτο, όμως σε περιορισμένη συχνότητα αφαιρεί τέλεια τους λεκέδες των δοντιών!

44

Τo δε απίστευτο μπαχαρικό που φαίνεται να κάνει τα θαύματά του στα δόντια και να μην προκαλεί κανένα πρόβλημα είναι ο μαγικός κουρκουμάς. Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο, όπως και η σόδα. Ρίχνεις λίγο πάνω στην οδοντόκρεμά σου και βουρτσίζεις.

Να σας τονίσουμε ότι μόνο τον κουρκουμά και τη σόδα μπορείτε να χρησιμοποιείτε πάνω από μία φορά την εβδομάδα.

Δοκίμασε ένα από τα tips και θα δεις άμεσο αποτέλεσμα που θα δώσει λάμψη σε όλο σου το πρόσωπο!

Kάτια

 

You May Also Like