1η Αυγούστου.. Δευτέρα για κάποιους!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Ναι για κάποιους είναι 1η Αυγούστου.. 1η μέρα του πιο καλοκαιρινού μήνα.. και για κάποιους άλλους.. είναι απλά μια Δευτέρα και μάλιστα μια Δευτέρα πολύ μακρινή από την επόμενη άδεια.. από τις επόμενες διακοπές!

Λένε ότι τα καράβια που φεύγουν για τα νησιά.. κατεβάζουν χαρούμενα πρόσωπα.. ενώ εκείνα που έρχονται από τα νησιά.. «σφυρίζουν» με αναστεναγμούς! Οι διακοπές είναι μοναδικές.. είναι υπέροχες.. και γι αυτό.. μόλις τελειώνουν.. αυτό είναι κάπως επώδυνο!

Βέβαια.. μάλλον το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων δεν τις βλέπει τις διακοπές ούτε από τα κιάλια.. Υπάρχουν πολλά σπιτικά που άφησαν τη σκέψη για διακοπές όταν έβαλαν μπροστά τα παιδιά τους.. τα σχολεία.. τις σπουδές.. και γενικά όλα εκείνα που θα έπρεπε να ήταν αν όχι δωρεάν.. σίγουρα πολύ πιο οικονομικά από ότι είναι σήμερα..

Λοιπόν φίλες.. ας αναθεωρήσουμε! Ας πετάξουμε μακριά τις μαύρες σκέψεις.. Πήγαμε διακοπές; Περάσαμε καλά; Τώρα θα συνεχίσουμε με καθημερινά μπάνια εδώ στον τόπο μας! Έχουμε τόσο τέλειες θάλασσες εδώ στην Εύβοια! Αλλά και σε όλη τη χώρα.. η θάλασσα δεν είναι μακριά..

Αυτό ισχύει και για εκείνες που δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να αποδράσουν σε κάποιο τουριστικό θέρετρο.. Υπάρχουν σίγουρα σοβαροί λόγοι που δεν φύγατε.. σίγουρα πολύ σημαντικοί για εσάς.. Ακόμα και αν ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός.. και δεν έχει να κάνει με παιδιά.. σπουδές.. κτλ.. ακόμα και τότε.. ο Αύγουστος είναι ο καλύτερός σας μήνας! Βουτιές.. βόλτα το βράδυ στην παραλία.. καλή διάθεση επιβάλλεται να έχετε.. και χαμογελάστε ρε κορίτσια! Με το χαμόγελο όλα φτιάχνουν.. με το χαμόγελο γυρίζει ο τροχός.. με το χαμόγελο μειώνονται τα προβλήματα.!

Να έχετε έναν όμορφο μήνα! Να έχετε μια όμορφη εβδομάδα!

Φωτογραφίες: Bernard Hermant Arno Senoner (Unsplash)

You May Also Like