2 φυσικοί τρόποι για την αντιμετώπιση των ραγάδων..

Δυστυχώς οι ραγάδες εμφανίζονται και στους άντρες και στις γυναίκες και δεν έχουν ηλικία.. Μπορούν να ξεκινήσουν ακόμα και από την εφηβεία όταν υπάρχει ταχεία ανάπτυξη.. Οι άντρες εμφανίζουν συνήθως ραγάδες στους ώμους, ενώ οι γυναίκες δυστυχώς σε περισσότερα μέρη στο σώμα, όπως το στήθος, η κοιλιά, αλλά και οι μηροί..

01

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές θεραπείες για την αντιμετώπισή τους, αλλά είναι δύσκολο να φύγουν στο 100%. Μπορούν όμως να μειωθούν αρκετά και σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι δύσκολα ορατές..

Σήμερα θα σας πω δυο φυσικούς τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην αντιμετώπιση των ραγάδων.

Λεμόνι

02

Το λεμόνι βοηθά σημαντικά στην εξάλειψη των ραγάδων… Στύβετε 2 λεμόνια και κάνετε μασάζ στις προβληματικές περιοχές, με ένα πανάκι ή βαμβάκι για 10 λεπτά.. Θα χρειαστεί να το κάνετε 2 φορές την ημέρα..

Αλόη

03

Η αλόη είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται πολύ συχνά σε καλλυντικές κρέμες… Βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και στην εξάλειψη των ραγάδων..  Από ένα φύλλο αλόης βγάζετε το τζελ και το ανακατεύετε.. Το βάζετε κατευθείαν πάνω στις ραγάδες, κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις και το αφήνετε να δράσει για περίπου 15 λεπτά. Θα χρειαστεί να το κάνετε πρωί και βράδυ..

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *