3 σημάδια ότι θα παντρευτείς τον σύντροφό σου!

Κάθε σχέση που κάνουμε δεν γνωρίζουμε που θα καταλήξει, αν τελικά θα είναι ο ένας και μοναδικός, αν θα λήξει άδικα ή αν θα ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από την άλλη μερικά πράγματα μπορείς λιγάκι να τα καταλάβεις… Τα σημάδια υπάρχουν ασχέτως αν εμείς θέλουμε να τα δούμε ή όχι. Υπάρχουν και από επιλογή ή έρωτα στην αρχή δεν τα βλέπουμε. Και τα σημάδια είναι εκεί τόσο για καλό όσο και για κακό.

zeygari-1-780x405

3 σημάδια ότι θα παντρευτείς τον καλό σου

Διαφωνείτε αλλά…
Είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι επομένως είναι λογικό και το να διαφωνείτε. Το ζήτημα είναι να μην αφήνετε αυτήν την διαφωνία να σας ξεπερνά. Αν δουλεύετε ως ομάδα και όχι ως μονάδα, αν διαφωνείτε αλλά λύνετε τα προβλήματα σας, τότε αυτό είναι ένα σημάδι.

Δεν σε πνίγει
Όχι, ο σύντροφος σου αλλά γενικά η κατάσταση. Αν σκέφτεσαι ότι περιορίζεσαι, ότι δεν μπορείς να πάρεις ανάσα, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Αν η σκέψη ότι δεν θα βγεις ξανά να φλερτάρεις, ότι θα είσαι με έναν άνθρωπο για «πάντα» (αν υπάρχει το για πάντα), τότε μάλλον δεν είσαι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα ή απλά δεν θες να το κάνεις με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Έχετε μιλήσει για αυτό
Φυσικά και είναι κάτι που θα συζητήσετε. Ο γάμος δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη. Πριν αποφασίσετε να παντρευτείτε έχετε συζητήσει πολλά θέματα, όλες τις προϋποθέσεις, τα έχετε αποκαλύψει όλα ο ένας στον άλλον και δεν υπάρχουν μυστικά.

Ο γάμος θέλει συζήτηση και προέρχεται έπειτα από συνειδητή απόφαση και των δύο.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *