4 τρόποι για να φορέσεις το παρεό σου!

Ακούμε παρεό και το μυαλό μας πηγαίνει ευθύς αμέσως σε καλοκαίρι, θάλασσα, παραλία, αμμουδιά και μαγιό! Το παρεό παρά το τόσο απλό του ύφασμα έχει κερδίσει τις καρδιές μας αφού μπορούμε να το κάνουμε ό,τι θέλουμε.

παρεο

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να το φορέσεις αναλόγως τα κέφια κάθε φορά.

Το παρεό ήταν παλιά στη μόδα αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο δεν έφυγε ποτέ. Πάντα υπήρχαν οι θερμοί υποστηρικτές του που το φορούσαν και όλοι οι υπόλοιποι που το νοσταλγούσαμε.

Τώρα ήρθε η ώρα να το βάλουμε και έχουμε 4 τρόπους για να το κάνουμε.

Φούστα
Ο αγαπημένος μας τρόπος όταν φοράμε το μπικίνι μας. Δέσε το παρεό σου στη μέση, λίγο πιο πάνω από τον αφαλό. Και είσαι έτοιμη!

Στράπλες φόρεμα
Για ακόμα ένα καλοκαιρινό look στην παραλία. Βάλε το παρεό σου σαν στράπλες φόρεμα και κάντο όσο κοντό ή μακρύ θέλεις εσύ. Θα σε βολέψει!

pareoteliko0_0

Περνά το από το λαιμό
Είναι πιο κομψός τρόπος για να φορέσεις το παρεό σου, να το μετατρέψεις δηλαδή σε ένα φόρεμα που δένει στο λαιμό. Αν είσαι για παράδειγμα στην παραλία και μετά πας κατευθείαν για φαγητό, αυτός θα ήταν ο ιδανικός τρόπος για να δέσεις το παρεό σου.

Ως σάλι
Σε πολλά νησιά το καλοκαίρι το βράδυ έχει μια ψύχρα… Έτσι μπορείς να φορέσεις το παρεό σου σαν σάλι, να το ρίξεις στους ώμους σου. Και θα σε κρατήσει ζεστή, θα έχεις και στυλ. Τι άλλο θέλεις;

You May Also Like