Η πιο νόστιμη συνταγή για καρπούζι με φέτα!

Καρπούζι και φέτα…Ένας συνδυασμός που όλοι αγαπάμε και σε όλους αρέσει. Σίγουρα έτρωγες καρπούζι με φέτα όταν ήσουν μικρός και είναι μια «συνήθεια» που επιλέγεις να κάνεις μέχρι και σήμερα.

Κι εμείς βρήκαμε την πιο νόστιμη συνταγή για να απολαύσεις αυτόν τον αγαπημένο συνδυασμό! Φτιάχνουμε, λοιπόν, καρπούζι με φέτα και «πράσινα» υλικά, όπως μαϊντανό, δυόσμο, ρόκα αλλά και σιρόπι ροδιού.

Φτιάχνουμε την πιο νόστιμη, καλοκαιρινή σαλάτα με το αγαπημένο μας φρούτο, το καρπούζι. 

Υλικά:

  • 500 γρ. καρπούζι, κομμένα σε κυβάκια 2 εκ.
  • 200 γρ. φέτα, κομμένη σε κυβάκια 2 εκ.
  • φύλλα ρόκας
  • κόλιανδρος
  • 4-5 φύλλα μαϊντανού
  • 4-5 φύλλα δυόσμου
  • 1 κ.γ. μαυροσούσαμο
  • 1 κ.σ. ανθόνερο
  • 1 κ.γ. σιρόπι ροδιού ή πετιμέζι
  • 1 πρέζα ανθό αλατιού
  • πιπέρι
  • 6 κ.σ. λάδι

Εκτέλεση

Σε ένα πιάτο βάζουμε το καρπούζι και τα κομμάτια φέτας.
Προσθέτουμε τα φύλλα ρόκας, κόλιανδρου, μαϊντανού και δυόσμου.
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε το μαυροσούσαμο, το καβουρδίζουμε λίγο και το ρίχνουμε επάνω στη σαλάτα μας.
Ψεκάζουμε τη σαλάτα με λίγο ανθόνερο, ρίχνουμε λίγο σιρόπι ροδιού ή πετιμέζι, ανθό αλατιού και πασπαλίζουμε με λίγο λάδι.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *