5 Τρόποι να κάνεις το χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος!

Αν μη τι άλλο, η καραντίνα μας έκανε να περάσουμε αρκετό χρόνο στο σπίτι. Καταλάβαμε όλοι, επομένως, πόσο σημαντική είναι η άνεση στο χώρο μας! Δεν χρειάζεται να έχουμε ένα τεράστιο σπίτι ή ένα πολύ μεγάλο δωμάτιο για να είναι άνετο. Στην πραγματικότητα ακόμη και το πιο μικρό δωμάτιο μπορεί να δείξει μεγαλύτερο και να εξοικονομήσουμε χώρο σε αυτό, αρκεί να εφαρμόσουμε μερικά έξυπνα τρικ!


Θέση του κρεβατιού

Το κρεβάτι συνήθως καταλαμβάνει το μεγαλύτερο χώρο στο δωμάτιο μας. Αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χώρο πρέπει να πειραματιστούμε με τη θέση του και να βρούμε αυτή που μας βολεύει καλύτερα.

Φως

Ένα δωμάτιο για να φαίνεται μεγαλύτερο χρειάζεται αρκετό φως. Αν το φυσικό φως δεν επαρκεί, τότε καλό είναι να επενδύσουμε σε φωτιστικά! Ένα έξυπνο τρικ είναι να επιλέξουμε φωτιστικά τοίχου και όχι επιτραπέζια ή φωτιστικά δαπέδου! Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσουμε πολύτιμο χώρο από τα έπιπλα ή το πάτωμα του δωματίου μας!

Χρώμα

Ένα από τα πιο  βασικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε είναι το χρώμα των τοίχων μας! Είναι γνωστό ότι τα ανοιχτόχρωμα παλ χρώματα κάνουν ένα χώρο να δείχνει μεγαλύτερος.

Ράφια στην ντουλάπα

Στις περισσότερες ντουλάπες μπορούμε μόνο να κρεμάσουμε πολλά ρούχα, ενώ τα ράφια είναι ελάχιστα. Αν, όμως, προσθέσουμε περισσότερα ράφια στη ντουλάπα, θα μπορούμε να τοποθετήσουμε περισσότερα αντικείμενα και θα εξοικονομήσουμε αρκετό χώρο!

Κουρτίνες

Οι κουρτίνες πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμες και να είναι σε κοντινή απόχρωση με το χρώμα του τοίχου. Επίσης, όσο πιο ψηλά τις τοποθετήσουμε τόσο μεγαλύτερο θα φαίνεται το δωμάτιο μας!

 

Παρασκευή

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *