Δεν καταλαβαίνεις αν σε θέλει ή όχι;

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, ιδίως στην αρχή που τον άλλο δεν τον γνωρίζεις και δεν ξέρεις τις συνήθειές του, ώστε να τον “ψυχολογήσεις”.

Σίγουρα όμως υπάρχουν κινήσεις που σε οδηγούν στο να καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται ή δεν ενδιαφέρεται καθόλου.

Όμως πως μπορείς να δείξεις το πράσινο φως ώστε να καταλάβεις;

Υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται να κάνουν το πρώτο βήμα. Είναι λίγο ντροπαλοί, ή ανασφαλείς, οπότε δυσκολεύονται να στείλουν μήνυμα, ή να σου πουν να βγείτε, ή να σε προσεγγίσουν γενικώς!

Τι να κάνεις για να καταλάβεις;

Πολλές φορές καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους από τον τρόπο που κοιτάνε ή φέρονται.

Αν κάποιος λοιπόν σε κοιτάει “παρατηρητικά”, έρχεται κοντά σου και επιδιώκει την οποιαδήποτε επαφή, τότε είναι ξεκάθαρο πως ενδιαφέρεται.

Αν όμως δεν σου είναι τόσο ξεκάθαρο, τότε μπορείς να είσαι ένα κλικ παραπάνω φιλική, να δοκιμάσεις να στείλεις κάποιο μήνυμα, ή να πάρεις ένα τηλέφωνο, για να μάθεις απλά τι κάνεις.

Αν πιάσει το μήνυμα θα επιδιώξει περαιτέρω επικοινωνία. Αν δεν το καταλαβαίνει, τότε σου επιτρέπουμε να στείλεις ακόμα ένα μήνυμα, μέχρι να πάψεις να ασχολείσαι.

Όμως καλό θα είναι να καταλαβαίνεις και εσύ γρήγορα και από λεπτομέρειες την προσωπικότητα του άλλου και να κρίνεις τις κινήσεις.

Πρόσεξε όμως μην την πατήσεις και προσπαθείς να βγάλεις το συμπέρασμα που σε βολεύει, από λεπτομέρειες που δεν έχουν αξία.

Το να κάνεις την πρώτη κίνηση για να δώσεις το πράσινο φως είναι θεμιτό, αν όμως δεις πως μετά από προσπάθειες δεν υπάρχει η εξέλιξη που θα ήθελες, ξεκίνα να οπισθοχωρείς και να κοιτάς κάπου αλλού!!

Είναι σημαντικό να μην επιμένουμε σε καταστάσεις που μας κουράζουν! Είναι σημαντικό να έχουμε σχέσεις με ανθρώπους που προσπαθούν εξίσου!

Κάτια

You May Also Like