8 πράγματα που δεν πρέπει να έχουμε στο υπνοδωμάτιο

Είναι πολλές οι φορές που γεμίζουμε μέσα στο δωμάτιο που κοιμόμαστε ένα σωρό άχρηστα πράγματα…  Άλλες φορές πάλι νομίζουμε ότι είναι απαραίτητα μέσα στο χώρο αλλά κάνουμε μεγάλο λάθος..

Πάμε να δούμε παρέα τα 8 πράγματα που δεν πρέπει να έχουμε μέσα στο δωμάτιο που κοιμόμαστε…

Λουλούδια

Από πάντα θυμάμαι τη μαμά να μου λέει.. ΄΄μην αφήνεις λουλούδια στο δωμάτιο τραβούν το οξυγόνο’’ Κάτι τέτοιο βέβαια είναι μύθος.. λένε οι ειδικοί.. Ο λόγος που δεν πρέπει να βάζουμε λουλούδια στο δωμάτιο που κοιμόμαστε έχει να κάνει με την ενέργεια..

Σύμφωνα με τους ειδικούς του Φενγκ Σούι, τα λουλούδια ενθαρρύνουν την απιστία και την προδοσία. Αντιπροσωπεύουν εξωσυζυγικές σχέσεις και μπορούν να προσελκύσουν αυτό το είδος προβλήματος ανάμεσα στους συντρόφους…( το μάθαμε κι αυτό).

Επίσης τα λουλούδια μπορεί να μαζέψουν σκόνη, που μπορεί να είναι πολύ βλαβερή ειδικά για όσους πάσχουν από άσθμα.

Το μόνο θετικό, αν επιμένετε μετά από αυτά να θέλετε λουλούδια στο δωμάτιο.. είναι ότι προκαλούν τρομερή ηρεμία..

Έντονα χρώματα

Το πορτοκαλί, το κόκκινο και το κίτρινο αντιπροσωπεύουν την ενέργεια της φωτιάς. Τα χρώματα αυτά πρεσβεύουν το εντελώς αντίθετο της ξεκούρασης που αναζητούν οι άνθρωποι στο υπνοδωμάτιό τους. Αν και μπορεί να είναι θετικά χρώματα για το πάθος, ενθαρρύνουν επίσης τη ζήλια και την έλλειψη εμπιστοσύνης. Αντί για αυτά, συνιστούμε τις αποχρώσεις του καφέ.

Τηλεοπτικές συσκευές ή ασύρματες συνδέσεις

Η αλήθεια είναι ότι προσφέρει απόλαυση σε κάποιους η τηλεόραση μέσα στο δωμάτιο… Πολύς κόσμος κοιμάται και με ανοιχτή την τηλεόραση και την κλείνει το πρωί..

Τόσο οι τηλεοράσεις όμως όσο και οι ασύρματες συσκευές όπως τα ρούτερ εκπέμπουν ακτινοβολία που βλάπτει τον καλό νυχτερινό ύπνο.

Ακατάστατη ντουλάπα

Ακόμα και αν έχετε τις πόρτες της κλειστές για να μη βλέπετε την ακαταστασία, μια ακατάστατη ντουλάπα είναι ένα από τα πράγματα που δεν πρέπει να έχετε στο δωμάτιό σας. Τα πράγματα αυτά που καταλαμβάνουν χώρο δεν επιτρέπουν την είσοδο νέας ενέργειας

Καθρέφτες

Α εδώ θα τα χαλάσουμε… Δεν μπορώ να μην έχω καθρέφτη στο δωμάτιο… Πρόκειται όμως για μία από τις βασικές προειδοποιήσεις του Φενγκ Σούι αναφορικά με το μέρος στο οποίο ξεκουραζόμαστε. Οι καθρέφτες αντανακλούν ενέργεια, η οποία θα ταξιδεύει ανάμεσα στο σώμα μας και τον καθρέφτη ενώ κοιμόμαστε. Χωρίς να ξέρω απαραίτητα τι σημαίνει αυτό εγώ προσωπικά αγριεύτηκα ..

 Ανεμιστήρες οροφής

Οι ειδικοί του Φενγκ Σούι λένε ότι οι ανεμιστήρες οροφής που βρίσκονται σε συνεχή κίνηση κάνουν το τσι να αναδιανέμεται συνεχώς. Οκκκκκ ..Αυτό δεν μας επιτρέπει να ξεκουραζόμαστε επαρκώς τη νύχτα. Υποστηρίζουν ότι η καλύτερη επιλογή είναι το κλιματιστικό ή οι ανεμιστήρες με πόδι, που μπορούν να μεταφερθούν από το ένα σημείο στο άλλο.

Πράγματα κάτω από το κρεβάτι

Πολλοί άνθρωποι έχουν κουτιά ή άλλα πράγματα κάτω από το κρεβάτι τους, όμως αυτό είναι κακή ιδέα. Πρόκειται για πράγματα που δεν πρέπει να έχουμε στο υπνοδωμάτιο.

Τα πράγματα κάτω από το κρεβάτι απομυζούν την ενέργειά μας, εμποδίζουν την κυκλοφορία της και γίνεται αδύνατον να έρθουν καινούργιες ευκαιρίες στη ζωή μας. Επίσης έχουν αρνητική επίδραση αν μοιραζόμαστε το υπνοδωμάτιο με τον/τη σύντροφό μας.

Εξοπλισμός γυμναστικής ή εργασίας:

Είναι ωραίο να έχουμε ένα ποδήλατο ή ένα ελλειπτικό μηχάνημα γυμναστικής στο σπίτι μας. Όμως σίγουρα δεν πρέπει να το έχουμε μέσα στο υπνοδωμάτιο. Μας αποσπά, διασπά τις σκέψεις μας και κατευθύνει τις ενέργειες προς άλλους στόχους και όχι προς τη χαλάρωση και την ξεκούραση.

Αυτά … για πείτε και εσείς.. Περιμένω τις απόψεις σας..

 

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *