Αυτά είναι τα παιδιά μας.. και είναι υπέροχα!

49_04sports

Ποτέ δεν ξέρεις αυτοί οι μικροί μπόμπιρες και αυτές οι όμορφες πριγκίπισσες τι μπορούν να κάνουν! Μια σταλιά άνθρωποι και το μυαλό τους ρουφά σαν σφουγγάρι τα βιώματα από το περιβάλλον στο οποίο ζουν και μεγαλώνουν. Έχει άλλωστε αποδειχθεί – βάσει μελετών – πως τα πρώτα 3 χρόνια της ζωής των παιδιών μας, η ανάπτυξη του εγκεφάλου αγγίζει το 80 τοις εκατό.

Είναι εκείνα τα χρόνια, τα προσχολικά, που τα ζουζούνια μας αποκτούν έντονο ενδιαφέρον για ορισμένους τομείς της ζωής. Αυτό που λέμε εμείς οι γονείς.. πως το παιδί μας έχει κλίση σε κάτι.. η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα ερεθίσματα τότε τα αποκτά!

50_06familyfun

52_08onthego

Πολλές φορές, εμείς οι γονείς θεωρούμε ότι για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας στο να έχουν ένα μέλλον πρόσφορο στα επαγγελματικά και κοινωνικά πεδία, αρκεί το να επιλέξουμε το καλύτερο δυνατό σχολείο ή φροντιστήριο. Λησμονούμε πως μέχρι να φτάσει το παιδί στο σχολείο.. περνούν 5-6 από τα πιο δημιουργικά του χρόνια.

Επειδή λοιπόν τα παιδιά είναι το μέλλον μας και η ζωή μας.. θα μιλήσουμε για τα Gymboree. Τα Gymboree είναι αδιαμφισβήτητα οι παγκόσμιοι ηγέτες και πρωτοπόροι στα προγράμματα ανάπτυξης των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Εστιάζουν με προγράμματα σχεδιασμένα από αμερικανούς επιστήμονες ειδικούς στην προσχολική ηλικία, στην ανάπτυξη των γνωστικών, κοινωνικών, συναισθηματικών και σωματικών δεξιοτήτων, στην κρισιμότερη περίοδο της  ανάπτυξης του παιδιού, που είναι τα 5 πρώτα χρόνια της ζωής του.

Στα Gymboree παίζουμε και μαθαίνουμε. Οι γονείς και τα παιδιά απολαμβάνουμε το χρόνο που περνούμε μαζί, «κτίζοντας» ισχυρούς δεσμούς που θα κρατήσουν για μια ολόκληρη ζωή. Γι’ αυτό μην χάνετε χρόνο.. δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να γίνουν πιο δραστήρια, πιο κοινωνικά, πιο έξυπνα.. Ότι δώσετε σήμερα, θα τα εισπράξετε πολλαπλώς στο μέλλον. Το Gymboree Χαλκίδας δίνει τη δυνατότητα σε όλους για δωρεάν δοκιμαστικά για να επιλέξετε τη δραστηριότητα ή τις δραστηριότητες που επιθυμείτε περισσότερο εσείς και το παιδί σας.

GYM1

GYM2

GYM3

Ορισμένες από τις δραστηριότητες είναι το play and learn, το music, το art, τα sports, το global kids, η kids yoga. Η κάθε δραστηριότητα αποτελείται από διαφορετικά ηλικιακά επίπεδα και μέσα από αυτά επιτυγχάνονται κάθε φορά διαφορετικοί αναπτυξιακοί στόχοι. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί πώς όλες οι δραστηριότητες έχουν δικά τους lesson plan, τα οποία πραγματοποιούνται την ίδια χρονική στιγμή σε όλα τα Gymboree του κόσμου και πώς το προσωπικό είναι άρτια εκπαιδευμένο στα διεθνή πρότυπα των κέντρων.

Το παιχνίδι είναι ζωτικής σημασίας για τα παιδιά και οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι των Gymboree βοηθούν τα παιδιά να παίξουν χωρίς περιορισμούς. Ο εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος από τον διεθνούς φήμης Jay Beckwith, ο οποίος σχεδιάζει ανά τον κόσμο παιδικές χαρές υψηλών προτύπων και προδιαγραφών. Όπως μοναδικός και υπέροχος είναι ο χώρος, έτσι ανεπανάληπτα είναι και τα πάρτι που διοργανώνονται στα Gymboree.»

Στο κατοστάρι της ζωής.. τα παιδιά που μεγαλώνουν με τα Gymboree έχουν την καλύτερη επιτάχυνση.. αυτό το υπογράφουμε!

Gymboree Χαλκίδας

Ορέστη Μακρή 3, Λιανή Άμμος

2221 082060

@gymboree.chalkida

Facebook Page: Gymboree Play & Music Chalkida

http://gymboreeplaymusic.gr/

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *