Αυτό το χρώμα πρέπει να έχει το παλτό σου τον χειμώνα!

Η θερμοκρασία έπεσε για τα καλά και ήδη έχουμε ξεκινήσει να ψάχνουμε τι πανωφόρι, παλτό ή μπουφάν χρειαζόμαστε για τον χειμώνα.

Και κάνουμε ένα search για να δούμε και τι παίζει στη μόδα, ώστε να είμαστε και λίγο in fashion! Και τελικά, αποφασίζουμε να πάρουμε ένα παλτό, αφού μπορούμε να το φορέσουμε και το πρωί στη δουλειά μας αλλά και το βράδυ για ένα ποτό. Καταλήξαμε στο παλτό αλλά όχι στο χρώμα…Σκεφτόμαστε το μπεζ, εκρού και τα συναφή αλλά καθώς αυτά είναι πολύ συνηθισμένα ψάχνουμε κάτι πιο ιδιαίτερο. Κάτι που να κάνει τον Χειμώνα μας λίγο καλύτερο και να μας φτιάξει τη διάθεση.

palto

Κι έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε ένα παλτό σε μπλε του πάγου! Γιατί; Γιατί είναι στη μόδα και είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις. Ναι, παλτό σε μπλε του πάγου. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα δέρματος, με σχεδόν όλα μας τα ρούχα και δίνει μια πινελιά από τα ’70s.

palto1

Είτε πιο μακρύ, είτε πιο κοντό είναι στη μόδα. Και ταιριάζει με φορέματα, με παντελόνες, με τζιν, με γόβες ή αθλητικά…με τα πάντα! Δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου, θα μας θυμηθείς!

Λοιπόν, τι λες; Την αξίζει μια δοκιμή; Εμείς λέμε ναι!

You May Also Like