Πως να επιλέξεις τα σωστά χρώματα για την κρεβατοκάμαρα…

Όταν πρόκειται να επιλέξουμε χρώματα για το υπνοδωμάτιο, θα πρέπει να έχουμε κατά νου κάποια σημαντικά πράγματα.. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η κρεβατοκάμαρα είναι ένας χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανάγκη ηρεμίας σε αυτό τον χώρο, οπότε τις περισσότερες φορές επιλέγουν πιο χαλαρωτικά χρώματα.

01

Από την άλλη όμως η κρεβατοκάμαρα είναι ένας προσωπικός χώρος, που επιλέγεις να κάνεις και άλλα πράγματα.. Αν λοιπόν τα πιο έντονα, άγρια και τρελά χρώματα σας κάνουν ευτυχισμένους και σας χαλαρώνουν, μη διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε.

02

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Γενικότερα καλό θα είναι αν πέσει στα χέρια σας κάνα περιοδικό διακόσμησης, να μελετήσετε κάποιες φωτογραφίες και να βρείτε αυτές που θα σας κάνουν το κλικ για το δικό σας δωμάτιο. Μέχρι τότε …σκεφτείτε τα υπάρχοντα έπιπλα και τα διάφορα αξεσουάρ που έχετε στο χώρο. Ποια χρώματα θεωρείτε ότι λείπουν;;;

Εξετάστε το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας και την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Γενικά, ένα ανοιχτό χρώμα θα κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος, ενώ ένα πιο σκούρο ή θερμότερο χρώμα θα τον κάνει να φαίνεται  λίγο μικρότερος και χωρίς να κάνει πολύ «θόρυβο».

ΥΓ. Τα φυτά που θα σου χαρίσουν ήρεμο ύπνο

 Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *