Το απίστευτο κόλπο για να μη μυρίζουν τα ρούχα του γυμναστηρίου!

Τα ρούχα του γυμναστηρίου ορισμένες φορές ακόμη κι αφού τα πλύνεις έχουν ποτίσει με αυτή τη μυρωδιά και δεν λέει να φύγει. Είναι σημαντικό να τα πλένεις συχνά αλλά όσο συχνά κι αν τα πλένεις αυτή η ίδια, περίεργη μυρωδιά παραμένει.

Έχεις κάνει τη γυμναστική σου, έχεις ιδρώσει υπερβολικά και πρέπει αυτά τα ρούχα να μπουν στο πλυντήριο. Τι κι αν βάζεις μαλακτικό και απορρυπαντικό, τίποτα δεν αλλάζει. Η μυρωδιά παραμένει. Τι μπορείς να κάνεις; Βρήκαμε το τέλειο κόλπο και το μυστικό βρίσκεται στη μαγειρική σόδα.

Ναι, η μαγειρική σόδα που έχεις στην κουζίνα σου σε βοηθά σημαντικά για να απομακρύνει τις άσχημες μυρωδιές. Η μαγειρική σόδα είναι αλκαλική, καθιστώντας την ιδανική για την εξάλειψη της όξινης οσμής που προέρχεται από τον ιδρώτα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ένα φλιτζάνι μαγειρικής σόδα στο πλυντήριο, μαζί με τα βρώμικα ρούχα σου και να απαλλαγείς μια και καλή.

Διαφορετικά, μπορείς να δοκιμάσεις τον χυμό λεμονιού. Τα λεμόνια μπορούν να κάνουν τα ρούχα του γυμναστηρίου να μυρίζουν καλύτερα. Το κιτρικό οξύ διασπά τα έλαια στα υλικά, απελευθερώνοντας τα βακτήρια και την ενοχλητική μυρωδιά. Βάλε, λοιπόν, λίγο χυμό λεμονιού στο πλυντήριο για να απαλλαγείς μια και καλή!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *