Αυτό που θέλει κάθε γυναίκα στο κρεβάτι!

Στον κάθε άνθρωπο αρέσουν διαφορετικά πράγματα στο κρεβάτι κι αυτό είναι εντάξει! Υπάρχει, όμως, ένα κοινό στοιχείο που αρέσει περισσότερο στις γυναίκες (αρέσει και στους άνδρες) κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Τι είναι αυτό θα αναρωτηθείς… Να ακούνε το όνομά τους! Κι όμως! Μπορεί το «μωράκι», «αγαπούλα», «γλυκάκι» και όλα τα υποκοριστικά να είναι τρυφερά αλλά οι γυναίκες το εκτιμούν δεόντως και τους αρέσει πολύ να ακούν το όνομά τους.

Και πίσω από αυτήν την απόλαυση, υπάρχει επιστημονική εξήγηση. Πιο συγκεκριμένα, όταν ακούν το όνομά τους, τότε επικεντρώνονται στο εδώ και τώρα. Δεν τρέχει το μυαλό τους πουθενά αλλού. Σκέψου πως είσαι για ποτό με τις φίλες σου και κάποιος φωνάζει το όνομά σου. Δεν σου τραβά αμέσως την προσοχή; Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο σεξ.

Παράλληλα, νιώθεις ότι ανήκεις κάπου, νιώθεις πιο οικεία. Από τη φύση μας ως άνθρωποι συχνά νιώθουμε την ανάγκη να ανήκουμε κάπου και να μας αγαπούν. Όταν κάποιος φωνάζει το όνομά σου νιώθεις ότι σε γνωρίζει και ενισχύει αυτό το αίσθημα του ανήκειν. Παρόμοια, λειτουργεί και στο σεξ.

Όταν ακούς το όνομά σου απ’ τον σύντροφό σου εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή, νιώθεις ότι επικοινωνεί μαζί σου. Όταν είναι εκεί για σένα, είναι κοντά σου, τόσο με το σώμα όσο και με την ψυχή. Κι αυτό ενισχύει την αυτοεκτίμησή σου, την οικειότητα, τα συναισθήματα και νιώθεις ότι του ανήκεις. Ότι ανήκετε ο ένας στον άλλον.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *