Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν περνάς καλά στις διακοπές!

Γίνεται να μην περνάς καλά στις διακοπές τις οποίες περίμενες πώς και πώς; Κι, όμως, γίνεται γιατί μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι υπέρ μας. Έχεις μόλις λίγες μέρες για να ξεκουραστείς αλλά ορισμένες φορές δεν το απολαμβάνεις. Γιατί; Οι λόγοι είναι διάφοροι!

Γιατί δεν απολαμβάνεις τις διακοπές σου;

Άγχος, άγχος, άγχος
Το άγχος της δουλειάς σε κυνηγά. Ο εγκέφαλος μας χρειάζεται λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσει ότι δεν δουλεύουμε και να μπούμε πάλι σε ήρεμο mood. Κι αν σου στέλνω μηνύματα και σε παίρνουν τηλέφωνο από το γραφείο, πώς να χαλαρώσεις;

Money, money, money
Μπορεί να θέλεις να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να τα κάνεις τη δεδομένη στιγμή και όλο αυτό δεν σε αφήνει να απολαύσεις τις μέρες που πήρες off. Προσπάθησε να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σου ακόμη κι αν δεν κάνεις τίποτα και δεν πας σε κάποιο εξωτικό νησί. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι δωρεάν.

Τσακωμός
Αν έχεις διαρκώς συγκρούσεις με τον κολλητό ή τον σύντροφο, τότε πώς να ξεκουραστείς; Γεμίζεις και πάλι με άγχος και αρνητικά συναισθήματα που δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τη στιγμή.

Εξάντληση λόγω… διακοπών
Μερικές φορές οι ίδιες οι διακοπές σε κουράζουν. Η οργάνωση, το άγχος ότι όλα θα πάνε καλά, όλα αυτά σε εξαντλούν. Συμβουλή μας;; Μην τρελαίνεσαι, δεν χρειάζεται να είναι όλα οργανωμένα μέχρι το τελευταίο λεπτό.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *