Βάφεις τα φρύδια σου στη σωστή απόχρωση;

Οι περισσότερες γυναίκες για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ δεν ξεχνούν ποτέ να βάφουν τα φρύδια τους. Φυσικά εξαιρούνται οι γυναίκες που έχουν από μόνες τους πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια και δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, ίσως μόνο να τα χτενίσουν λιγάκι.

Όλες οι υπόλοιπες, όμως, βάφουμε λιγάκι τα φρύδια μας για να καλύψουμε τα κενά και να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Τι χρώμα, όμως, πρέπει να τα βάφουμε;

Πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην απόχρωση, γιατί η απόχρωση θα κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται πιο φυσικό και ομοιόμορφο.

frudia

Πρέπει να χρησιμοποιείς ένα μολύβι φρυδιών έναν τόνο πάνω ή κάτω από το φυσικό σου. Όχι πολύ σκούρο γιατί θα σε αγριεύει και όχι πολύ ανοιχτό γιατί δεν θα φαίνεται φυσικό.

Και μη νομίζεις πως με ένα μολύβι έχεις κάνει τη δουλειά σου και θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Οι makeup artists προτείνουν να φτιάξεις το σχήμα των φρυδιών με ένα μολύβι, να γεμίσεις τα κενά ομοιόμορφα με μια πούδρα και τέλος ένα βουρτσάκι για να δώσεις τη φορά που θέλεις και να μείνουν εκεί!

fridi

Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα αυτά στην καθημερινότητά σου αν δεν το θέλεις. Αλλά όταν το κάνεις, καλύτερα να το κάνεις σωστά!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *