Βρείτε το τέλειο τζιν

Αν δεν έχετε τις τέλειες αναλογίες, δηλαδή μακριά πόδια με οπίσθια ψηλά και «στητά» ξέρετε όλες πόσο δύσκολο είναι να βρούμε το τέλειο τζιν, αυτό που θα ταιριάζει τέλεια στο σωματότυπο μας , θα κολακεύει τα οπίσθια μας και θα είναι μεν εφαρμοστό χωρίς να μας κόβει την ανάσα.

Για καλή μας τύχη την ανάγκη μας αυτή για τέλειο τζιν τη ξέρουν και οι σχεδιαστές οι οποίοι κάνουν τα αδύνατα-δυνατά να δημιουργήσουν φόρμες παντελονιών με έξυπνα τρικ, τα οποία μπορούν να μεταμορφώσουν τα οπίσθια μας στο πιο ελκυστικό σημείο της εμφάνισής μας.

Αν έχετε φλατ οπίσθια

Το μυστικό για να μετατραπούν τα φλατ οπίσθια σας είναι να βρείτε ένα τζιν με ποσοστό περιεκτικότητα Lycra ή spandex για ανύψωση. Θα πρέπει  επίσης να έχει φαρδιές πίσω τσέπες για να «σπάνε» τη φλατ ομοιομορφία και κεντήματα ή σχέδια με κλωστές που θα δημιουργούν μία κυκλική εικόνα. Το πιο σημαντικό όμως είναι να αποφεύγετε τα πολύ στενά και σκληρά παντελόνια που θα σας πιέζουν τα οπίσθια επιτυγχάνοντας τα αντίθετα αποτελέσματα.

2015-hot-in-europe-and-new-outside-openwork-lace-leggings-women-font-b-wearing-b-font

Αν έχετε φουσκωτά οπίσθια

Τα ελκυστικά, για πολλούς άντρες, τουρλωτά γυναικεία οπίσθια, δεν είναι πάντα τόσο ελκυστικά όταν «προωθούνται» με λάθος τζιν. Και η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες που τα διαθέτουν δε βρίσκουν εύκολα αυτό που θα χωράει τις καμπύλες τους, χωρίς να είναι υπερβολικά φαρδύ στη μέση. Για αυτή την περίπτωση οπισθίων, προτιμότερα είναι τα ψηλόμεσα τζιν, τα οποία καλό είναι να έχουν εξώραφα πάνω από τις πίσω τσέπες. Επίσης, να προτιμάτε τζιν με κάποια ελαστικότητα για να μη σακουλιάζουν εύκολα.

vale-kormaki-san-roucho1Αν δεν έχετε οπίσθια

Αν δεν έχετε οπίσθια όσο και αν σας φαίνεται παράξενο θα πρέπει να αποφεύγεται τα τζιν και να φοράτε φούστες ή φορέματα. Αν όμως θέλετε να βάλετε τζιν τότε ένα τρικ που θα μπορούσε να επιστρατεύσει το κατάλληλο τζιν για αυτή την περίπτωση είναι ένα σχέδιο με πολύ εμφανείς οπίσθιες λεπτομέρειες, όπως τσέπες που εξέχουν και έχουν κουμπιά ή πολύχρωμες κλωστές στις ραφές.

Processed with VSCO with hb1 preset

Αν τα οπίσθια σας είναι τριγωνικα

Τα τριγωνικά οπίσθια είναι αυτά που φαρδαίνουν καθώς κατεβαίνουν και συναντούν τους μηρούς. Το ιδανικό τζιν για αυτή την περίπτωση είναι φτιαγμένο από βαρύ denim ύφασμα (σκληρό δηλαδή) με ελάχιστη ελαστικότητα μόνο και μόνο για να στρογγυλεύει το τέλος των οπισθίων. Ακόμα, οι πίσω τσέπες πρέπει να είναι τοποθετημένες είτε διαγώνια προς το κέντρο, είτε κοντά στη μεσαία κάθετη ραφή που χωρίζει τα οπίσθια στα δυο. Αποφύγετε τα τζιν που είναι φαρδιά στα πόδια και προτιμήστε τα skinny jeans.

6-skinny-jeans-every-woman-should-ownΑν έχετε φαρδιά οπίσθια

Αποφύγετε τα τζιν που είναι φαρδιά στα πόδια και που σφιχταγκαλιάζουν μόνο το φαρδύτερο σημείο του σώματος σας και τίποτα άλλο, κάνοντας τα πόδια σας να φαίνονται φαρδιά. Οι ίσιες (όχι όμως πολύ στενές) ή boot-cut γραμμές, με τσέπες κοντά μεταξύ τους που τραβούν το βλέμμα στο κέντρο των οπισθίων είναι οι ιδανικότερες γιατί δε χρησιμοποιούν πολύ ύφασμα. Αντίθετα, αφαιρούν όγκο από τις διαστάσεις σας και τονίζουν με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες σας. Επίσης, αποφύγετα τα χαμηλοκάβαλα γιατί είναι πιθανό να μην κουμπώνουν και να αναγκαστείτε να πάρετε μεγαλύτερο νούμερο που όμως θα είναι φαρδύ στα πόδια, που όμως όπως είπαμε παραπάνω καλύτερα να αποφευχθεί.

slim-fit-skinny-jeans-for-womenΑν έχετε χαμηλά οπίσθια

Αναζητήστε τζιν παντελόνια τύπου slim fit, γιατί δημιουργούν τη ψευδαίσθηση ψηλότερων οπισθίων, κυρίως επειδή κάνουν τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα και λεπτότερα. Καλό είναι να αποφεύγετε τα τζιν που δεν έχουν πίσω τσέπες. Χωρίς λεπτομέρειες που αποσπούν το βλέμμα το τζιν σας θα κάνει τα οπίσθια σας να δείχνουν χαμηλότερα από όσο πραγματικά είναι. Ένα ακόμα στιλιστικό tip είναι να προσπαθείτε να συνδυάζετε το τζιν σας με ψηλοτάκουνα.

You May Also Like