Χαμένες στις σκέψεις των εορτών;;

Κάθε χρόνο ιδιαιτέρως τις γιορτές των Χριστουγέννων που αναμένουμε να αλλάξει η χρονιά, ξεκινάμε να αναθεωρούμε λάθη που κάναμε και να «φιλοσοφούμε» λίγο παραπάνω.

Τι πρέπει να σκεφτώ φέτος για να το πετύχω;

Η αρχή της χρονιάς είναι σημαντική. Δείχνει τους νέους μας στόχους και όσα καταφέραμε τον πρηγούμενο χρόνο, μικρά ή μεγάλα ο καθένας.

Για να πετύχεις όσα θέλεις την νέα χρονιά, πρέπει να σκεφτείς θετικά. Γράψε σε μια λίστα όσα δεν έκανες και σκέψου πόσα πέτυχαν.

Για όσα δεν πέτυχαν σκέψου τι μπορεί να πήγε λάθος! Ίσως η θέλησή σου να πετύχεις κάτι να μην είναι τελικά τόσο μεγάλη ή οι συνθήκες να μην ήταν ακόμα ιδανικές. Σε καμία περίπτωση όμως μην αφήσεις να σε καταβάλλει αυτό που δεν πέτυχες ακόμα.

Βάλε λοιπόν προτεραιότητες. Δες τι δεν πέτυχες και σκέψου τι θα ήθελες περισσότερο με το νέο έτος. Βάλε το στόχο σου και κάνε όσα περνούν από το χέρι σου για να το πετύχεις.

Αλλά να θυμάσαι πάντα πως ακόμα και αν κάτι δεν πέτυχε δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ο νέος χρόνος θα σου φέρει νέες εμπειρίες, θα σε κάνει ακόμα πιο δυνατή και θα σου προσθέσει και άλλες προτεραιότητες.

Βάλε λοιπόν έναν στόχο και όχι πολλούς. Έτσι θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να τον πετύχεις με την νέα χρονιά! Βάλε όμως σίγουρα τον στόχο να νιώθεις ευτυχισμένη με όσα έχεις ήδη, γιατί και αυτά τα έχεις πετύχει θυσιάζοντας σίγουρα κάτι άλλο!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *