Το χρώμα του αυτοκινήτου αποκαλύπτει πράγματα για τον χαρακτήρα μας..

Θα ξεκινήσω με την προφανή ερώτηση…. Τι χρώμα αυτοκίνητο έχετε;;; Και τώρα έρχεται η δεύτερη ερώτηση και πιο σημαντική… γιατί επιλέξατε αυτό το χρώμα;;; Μπορεί να μην υπάρχει απάντηση σ’ αυτό.. μπορεί απλά να σας άρεσε αυτό το αυτοκίνητο ,… αλλά σίγουρα η απάντηση είναι βαθύτερη..

001

Για παράδειγμα μια πρόσφατη μελέτη που έγινε για λογαριασμό γνωστής εταιρίας αυτοκινήτων έδειξε ότι το χρώμα του αυτοκίνητου δείχνει τελικά πολλά για την προσωπικότητα και την εικόνα του αγοραστή…

Θα ξεκινήσω με τις γυναίκες που επιλέγουν μαύρα αυτοκίνητα… Οι συγκεκριμένες γυναίκες θεωρούν ότι ξέρουν τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο και ότι οδηγούν τέλεια… Είναι επίσης νευρικές και συχνά τσακώνονται στο δρόμο όταν κάτι δεν πάει καλά.

Οι άνδρες από την άλλη που επιλέγουν μαύρα αυτοκίνητα.. δεν είναι καθόλου συγκεντρωμένοι στο τιμόνι… αλλά και γενικότερα..

Οι άνδρες που επιλέγουν μπλε αυτοκίνητα είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι… Δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα συναισθήματα από τα γεγονότα όταν πρόκειται για τη λήψη αποφάσεων. Επίσης οι άνδρες που οδηγούν ένα σκούρο μπλε αυτοκίνητο  τείνουν να είναι πιο συντηρητικοί.

Οι γυναίκες που αγοράζουν μπλε αυτοκίνητο  αναζητούν αρμονία στις σχέσεις και αποφεύγουν τις συγκρούσεις . Έχουν όμως ισχυρή θέληση και δύναμη.

002

Τα ασημένια αυτοκίνητα προσελκύουν τους άνδρες που είναι ήρεμοι και δεν μπορούν να λειτουργήσουν με άγχος. Οι άνδρες που προτιμούν τα κόκκινα αυτοκίνητα τείνουν να είναι πιο προσωπικά οργανωμένοι, μεθοδικοί και προσανατολισμένοι προς το στόχο τους.. Αγαπούν να κάνουν καριέρα..

Ωστόσο, οι γυναίκες που προτιμούν ασημένια, σκούρα μπλε ή κόκκινα αυτοκίνητα παραμένουν ένα αίνιγμα – τα χρώματα δεν έδειξαν ιδιαίτερες και έντονες ιδιότητες χαρακτήρα για τις γυναίκες…

Το κόκκινο και το μαύρο είναι παραδοσιακά σπορ χρώματα και είναι ιδανικά για άτομα που αναζητούν συγκίνηση.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα χρώματα στα αυτοκίνητα ..σύμφωνα όμως με την Ford αυτά είναι τα πιο δυνατά  χρώματα που έρχονται πρώτα σε πωλήσεις…

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *