Δέκα ρομαντικά τατουάζ

Τα τατουάζ από τα πολύ παλιά χρόνια, προσπαθούσαν να συνάψουν δεσμούς ή να περάσουν κάποιο μήνυμα, καθώς «φορέθηκαν» απο βασιλιάδες, απο φτωχούς και απο μεγάλες θρησκευτικές ομάδες.

Σήμερα, αν και έχουν χάσει την πολιτιστική, πολιτική και θρησκευτική αξία τους και χρησιμοποιούνται κυρίως για να μεταδώσουν μηνύματα.. Από τα πιο απλά μέχρι τα πιο βαθιά όπως αυτό της αγάπης.

Άλλωστε ο καθένας από εμάς που θα επιλέξει να κάνει το δικό του τατουάζ θα το κάνει γιατί θα σημαίνει κάτι για εκείνον. Κάτι θα δείχνει.. Τι γίνεται όμως όταν βρίσκουμε το άλλο μας «μισό», είμαστε σίγουροι για εκείνο και θέλουμε να προχωρήσουμε  τη σχέση μας ένα βήμα παρακάτω; Και δεν εννοώ αρραβώνα…αλλά τατουάζ.

Ναι καλά ακούσατε… Με αυτόν τον τρόπο το «δέσιμο» μεταξύ σας θα γίνει πιο σφιχτό και εσείς θα έχετε για πάντα πάνω σας ένα σημάδι από την αληθινή σας αγάπη. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε σας παραθέτω παρακάτω δέκα ιδέες για τατουάζ. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το σχέδιο, να σιγουρευτείτε ότι θέλετε να το κάνετε και να κλείσετε ραντεβού με τον τατουατζή σας…

Είσαι η βασίλισσα του, είναι ο βασιλιάς σου…

1Όταν ο ένας από τους δυο κρατάει το κλειδί της καρδιάς του άλλου…

kleidi-tattoo-keyΤο λιτό δεν είναι απαραίτητα κακό! Μια καρδούλα, το σήμα της αιώνιας αγάπης, σε συνδυασμό με το πρώτο γράμμα των ονομάτων σας, είναι μια εξαιρετική επιλογή.

tattoo-kardies-arxikaΌταν το τατουάζ γίνεται αυτόματα και βέρα…

tatouaz-gia-duoΤο πιο γλυκό τατουάζ για ζευγάρια. Όταν είστε μαζί είστε ολόκληροι και όταν είστε χώρια, μισοί. Συμβολικό και λιτό σχέδιο.

tatouaz-gia-couplesΌταν το ένα κομμάτι του παζλ βρίσκει το άλλο που του ταιριάζει απόλυτα…

21159663_12-limghandlerΌταν η κουκουβάγια έχει ένα μόνο σπίτι που νιώθει ζεστασιά…Την κουφάλα ενός δέντρου..

3924-810x425-770x439_cΕπειδή ξέρω ότι πολλές από εμάς αγαπάμε τα video games και το ίδιο και οι φίλοι μας, σου έχω μια πρόταση και γι’ αυτό.

couple-tattoo-pacmanΓιν και γιανγκ…έτσι απλά!

yin-yung-tattoo

Share This Story

Lifestyle

You May Also Like