Δώσε τέλος στα πρησμένα μάτια με τέσσερις τρόπους

Το να ξυπνήσετε με πρησμένα μάτια είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες καθημερινά, ενώ κάποιες κάνουν ότι μπορούν για να το διορθώσουν και άλλες απλά περιμένουν να ξεπρηστούν τα μάτια τους μετά από κάποιες ώρες.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι πολύ εύκολοι και κυρίως φυσικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα πρησμένα μάτια.

Πρώτος τρόπος: Νερό

Προκειμένου να διώξετε τα πρησμένα μάτια από τον ύπνο, θα πρέπει να διατηρήσετε τον οργανισμό σας πολύ καλά ενυδατωμένο όλη μέρα. Οπότε αυξήστε την κατανάλωση του νερού που πίνετε και ρίξτε άφθονο κρύο νερό κάθε πρωί στο πρόσωπο σας.

glass-of-water

Δεύτερος τρόπος: Τσάι

Το τσάι διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην μείωση των πρησμένων ματιών κατά τις πρωινές ώρες. Κάνοντας μια θεραπεία με σακουλάκια μαύρου ή πράσινου τσαγιού δυο φορές τη μέρα μπορείτε να δείτε μεγάλη βελτίωση. Αυτό γίνεται παίρνοντας τα χρησιμοποιημένα σακουλάκια τσαγιού, τα βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν και τα τοποθετείτε στα μάτια σας σαν κομπρέσες για 10-15 λεπτάκια.

thehomeissue_tsaiΤρίτος τρόπος: Ασπράδι αυγού

Πάρτε το ασπράδι ενός αυγού, χτυπήστε το πολύ καλά μέχρι να γίνει μαρέγκα και με τη βοήθεια ενός πανιού, απλώστε το κάτω από τα μάτια σας, εκεί όπου έχετε παρατηρήσει το πρήξιμο. Αφήστε το να στεγνώσει για ένα περίπου τέταρτο. Αφαιρέστε το και είστε έτοιμες.

fraoula-002Τέταρτος τρόπος: Φράουλα

Πάρτε μερικές φράουλες, κόψτε τις σε φέτες και τοποθετήστε τις κάτω από τα μάτια σας για λίγα λεπτά.

You May Also Like